Skocz do zawartości

Wystawienie formularza kontaktowego w Sedo


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1
Mr.Nice

Mr.Nice

    Dyskutant

  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 300 postów
  • Rejestracja: 29-września 13
  • Lokalizacja:Underground

Cześć,

 

Proszę o wsparcie, osoby, które wiedzą, jak ustawić formularz kontaktowy "zapytanie o domenę" w sedo, w którym interesant musi wypełnić wymagane pola w celu kontaktu z właścicielem.

 

Pozdrawiam.


Printex.com.pl


Ekspert

Ekspert
  • Advert
  • Rejestracja: --

#2
ryskadow

ryskadow

    Uzależniony

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 515 postów
  • Rejestracja: 02-lipca 07

http://sedo.com/sear...;origin=parking

 

 

tak ustawiam w przekierowaniu AM

 

 

system sam podstawia nazwe w polu makra {name}

 

w wyniku pojawi sie strona

 

https://sedo.com/sea...&origin=parking

 

 

http://sedo.com/search/details.php?domain={name}&origin=parking

Użytkownik ryskadow edytował ten post 22 marca 2015 - 19:54

http://www.monitoringdomen.pl - blog o domenach

http://allegro.pl/li...php?us_id=20909   aukcje z narzędziami dla domainerów

http://allegro.pl/sh...item=5664408595 - Lista wolnych domen 3literowych (ponad 1300szt)


#3
Mr.Nice

Mr.Nice

    Dyskutant

  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 300 postów
  • Rejestracja: 29-września 13
  • Lokalizacja:Underground

http://sedo.com/sear...;origin=parking

 

 

tak ustawiam w przekierowaniu AM

 

 

system sam podstawia nazwe w polu makra {name}

 

w wyniku pojawi sie strona

 

https://sedo.com/sea...&origin=parking

 

 

http://sedo.com/search/details.php?domain={name}&origin=parking

 

Mógłbyś poprawić pierwszy link? Ponieważ po wejściu pokazuje się Error.

 

Chciałbym właśnie dowiedzieć się w jaki sposób ustawić to na AM, żeby pokazywała się dokładnie taka strona, jaką zamieściłeś pod drugim adresem.


Użytkownik Mr.Nice edytował ten post 22 marca 2015 - 19:57

Printex.com.pl


#4
ryskadow

ryskadow

    Uzależniony

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 515 postów
  • Rejestracja: 02-lipca 07
http://sedo.com/search/details.php?domain={name}&origin=parking

http://www.monitoringdomen.pl - blog o domenach

http://allegro.pl/li...php?us_id=20909   aukcje z narzędziami dla domainerów

http://allegro.pl/sh...item=5664408595 - Lista wolnych domen 3literowych (ponad 1300szt)


#5
Mr.Nice

Mr.Nice

    Dyskutant

  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 300 postów
  • Rejestracja: 29-września 13
  • Lokalizacja:Underground

http://sedo.com/search/details.php?domain={name}&origin=parking

 

Niestety u mnie nie działa. Pojawia się komunikat jak poniżej:

 

Error

icon_error.jpg

Oops! There seems to be an error:


Invalid call


Please try again.


back

Printex.com.pl


#6
ryskadow

ryskadow

    Uzależniony

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 515 postów
  • Rejestracja: 02-lipca 07

nie klikaj w tego pierwszego linka, on dziala tylko z poziomu aftermarket

 

tam jest pole {name}

 

ktorą gielda AM zamienia na nazwe Twojej domeny

 

 

https://sedo.com/search/details.php?domain=intellihaus.de&origin=parking

 

testuj klikajac w "strzalke" przy domenie


Użytkownik ryskadow edytował ten post 22 marca 2015 - 20:09

http://www.monitoringdomen.pl - blog o domenach

http://allegro.pl/li...php?us_id=20909   aukcje z narzędziami dla domainerów

http://allegro.pl/sh...item=5664408595 - Lista wolnych domen 3literowych (ponad 1300szt)


#7
mrofiec

mrofiec

    Nowy

  • Użytkownik
  • Pip
  • 1 postów
  • Rejestracja: 22-października 16

Witam wiem że wykopuje napisze ktoś jak to zrobić krok po kroku domeny na zenbox mam na parkingu w sedo chcę zrobić formularz kontaktowy. Z góry dzięki   :)







Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych