Skocz do zawartości

premium.pl - uwagi i sugestie


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2100 odpowiedzi w tym temacie

#21
umberto

umberto

    .za.je.bi.sc.ie(tm)

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6899 postów
  • Rejestracja: 03-January 08
Widok Premium.pl z rana biały jak śmietana:

Dołączona grafika

Użytkownik umberto edytował ten post 13 February 2011 - 07:52


Ekspert

Ekspert
  • Advert
  • Rejestracja: --

#22
isildur

isildur

    Maniak

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 697 postów
  • Rejestracja: 19-February 08
mi tam dziala wszystko i smiga :)

 HostingNews.pl  - nowości ze świata domen i hostingu


#23
Interson

Interson

    Uzależniony

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1928 postów
  • Rejestracja: 02-September 07
Był lekki DDos i system się zabezpieczył (tylko zamiast ładnego komunikatu była informacja o błędzie). Już działa, a my pomyślimy nad zabezpieczeniami mniej problemowymi dla użytkowników.

interson.pl - realizacja przedsięwzięć e-commerce od A do Z


#24
Pan_Grzegorz

Pan_Grzegorz

    Uzależniony

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3916 postów
  • Rejestracja: 09-January 08
Kiedy ustawiam przekierowanie w ramce z dodatkową treścią i domena jest wystawiona na giełdzie w treść wpycha mi się na siłę komunikat "Domena jest na sprzedaż - zobacz" i link do oferty na giełdzie. Możecie to usunąć?

#25
anbial

anbial

    Dyskutant

  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 368 postów
  • Rejestracja: 03-November 09

Kiedy ustawiam przekierowanie w ramce z dodatkową treścią i domena jest wystawiona na giełdzie w treść wpycha mi się na siłę komunikat "Domena jest na sprzedaż - zobacz" i link do oferty na giełdzie. Możecie to usunąć?

W menu Ustawienia -> Domeny
wystarczy chyba zmienić standardowy wpis pola Przekierowanie
Treść nad ramką przy przekierowaniu przez iFrame:
ja wpisałem "Zapraszamy" i pomogło.

#26
Pan_Grzegorz

Pan_Grzegorz

    Uzależniony

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3916 postów
  • Rejestracja: 09-January 08

W menu Ustawienia -> Domeny
wystarczy chyba zmienić standardowy wpis pola Przekierowanie
Treść nad ramką przy przekierowaniu przez iFrame:
ja wpisałem "Zapraszamy" i pomogło.

Niestety to nie jest to, co piszesz. Standardowy tekst to:
Domena {domena} jest na sprzedaż.
Nawet po jego zmianie pozostanie wpis:
Domena jest na sprzedaż - zobacz

Nie mogło zostać tak jak w ppd? :)

#27
Xaxs

Xaxs

    Dyskutant

  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 371 postów
  • Rejestracja: 14-December 09
Witam.
Może pytanie dotyczy tylko Premium.pl lub jest " ogólne" .
Mam domenę w Premium , pozostało 11dni ( ważności ) do wejścia w stan wygasania,czy
transfer tej domeny do innego rejestratora ( authinfo) jest już niemożliwy ? , czy jest
to jakiś błąd w serwisie Premium.pl ? ( niedziałający kod , problem z transferem ?) .
dzięki za odpowiedź .

Przepraszam pomyliłem działy .Proszę admina o skasowanie lub przeniesienie posta.

Użytkownik Xaxs edytował ten post 17 February 2011 - 18:11


#28
Interson

Interson

    Uzależniony

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1928 postów
  • Rejestracja: 02-September 07
Powinno dać się normalnie. A jaki konkretnie masz problem z transferem (komunikat)?

interson.pl - realizacja przedsięwzięć e-commerce od A do Z


#29
Xaxs

Xaxs

    Dyskutant

  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 371 postów
  • Rejestracja: 14-December 09
@Interson , nie pamiętam dokładnie ale w komunikacie był numer 202 , coś w tym stylu.
Pobrałem kod , wkleiłem i pojawiał się ten sam komunikat.
Spróbuję jeszcze raz i wtedy podam Ci ( jeśli nie wyjdzie) treść komunikatu.

#30
lufthansa

lufthansa

    Uzależniony

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2350 postów
  • Rejestracja: 15-September 07
  • Lokalizacja:Fotel przed lapkiem
Pobierałem dziś kod authinfo dla jednej domeny a przyszły dwa emaile z linkami. Który kliknąć? :mad:
Kod pobrałem, ale dwa emaile to raczej jakiś błąd.

Moje domeny na: PREMIUM.PL 


#31
Xaxs

Xaxs

    Dyskutant

  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 371 postów
  • Rejestracja: 14-December 09
Już wiem , 5dni to minimalny czas od transferu do Premium.pl z PPD.pl jeszcze nie minął
i dlatego otrzymuję taki komunikat :
" oczekiwanie kiedy transfer domeny będzie możliwy ( zbyt wczesny transfer domeny-2106{9085]
Taki szkolny błąd WSTYD .Przepraszam za zamieszanie i to jeszcze w nieodpowiednim dziale.
Proszę o wyrozumiałość adminów i usunięcie moich " śmieciowych" postów.

#32
empireus

empireus

    Jaskiniowiec

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1841 postów
  • Rejestracja: 15-February 08
Proponowalbym o jak najszybsze wprowadzenie zmiennej {domena} przy przekierowaniach. W ppd.pl dzialalo, a w premium.pl nie dziala.

Nie przepłacaj za przechwytywanie!
Wystarczy jeden klik!


#33
Interson

Interson

    Uzależniony

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1928 postów
  • Rejestracja: 02-September 07
Przykład: http://przeprawa.pl/

interson.pl - realizacja przedsięwzięć e-commerce od A do Z


#34
Interson

Interson

    Uzależniony

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1928 postów
  • Rejestracja: 02-September 07
Ok, już wiem jakie przekierowanie masz na myśli. Jutro wprowadzimy.

interson.pl - realizacja przedsięwzięć e-commerce od A do Z


#35
mishel

mishel

    Pasjonata

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1125 postów
  • Rejestracja: 27-October 08
Bardzo szybko wskoczył Wam PR=3 :)

http://supermechanik.pl - wyszukiwarka warsztatów samochodowych

http://pomoc-drogowa...upermechanik.pl - pomoc drogowa Warszawa

http://naprawaturbosprezarek.pl - regeneracja turbosprężarek Warszawa


#36
DD

DD

    DD

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 8860 postów
  • Rejestracja: 13-January 07
  • Lokalizacja:aukcjedomen.pl
Na liście Moje domeny(lub w innym miejscu, [statystyki?]) brakuje informacji "Wyświetleń na liście" i "Odwiedzin oferty:". To byłoby bardzo przydatne, chyba że gdzieś jest (oprócz ofert domen), a ja nie znalazłem.

DD
rin.pl, haftpol.pl, ZWL.pl - i inne aukcje, bez ceny minimalnej

#37
mishel

mishel

    Pasjonata

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1125 postów
  • Rejestracja: 27-October 08
Brakuje mi opcji - pokaż inne aukcje sprzedającego (klikając na nazwę usera). Będzie jeszcze taka funkcjonalność ?

http://supermechanik.pl - wyszukiwarka warsztatów samochodowych

http://pomoc-drogowa...upermechanik.pl - pomoc drogowa Warszawa

http://naprawaturbosprezarek.pl - regeneracja turbosprężarek Warszawa


#38
Interson

Interson

    Uzależniony

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1928 postów
  • Rejestracja: 02-September 07
Niestety to poufna informacja. Jeśli użytkownik sobie tego życzy, włącza folio - wtedy w profilu jest odpowiedni link.

interson.pl - realizacja przedsięwzięć e-commerce od A do Z


#39
empireus

empireus

    Jaskiniowiec

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1841 postów
  • Rejestracja: 15-February 08

Ok, już wiem jakie przekierowanie masz na myśli. Jutro wprowadzimy.


Nadal nie dziala :D Chyba, ze zmienila sie zmienna? Aczkolwiek testowalem juz na {domena}, {domain}, {name} i ani drgnie.

Nie przepłacaj za przechwytywanie!
Wystarczy jeden klik!


#40
Interson

Interson

    Uzależniony

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1928 postów
  • Rejestracja: 02-September 07
Tak, jeszcze nie działa - w piątek byliśmy bardzo zaganiani. W poniedziałek z rana powinno się pojawić :-)

interson.pl - realizacja przedsięwzięć e-commerce od A do Z






Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych