Skocz do zawartości

AfterMarket / Dropped - padł ?


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
91 odpowiedzi w tym temacie

#1
Silkroad

Silkroad

    Praktyk

  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 199 postów
  • Rejestracja: 25-October 07
nie mogę się obecnie dostać na AfterMarket / Dropped - czy to tylko mój problem ?
DomainMarket.pl

Ekspert

Ekspert
  • Advert
  • Rejestracja: --

#2
doggystyle4

doggystyle4

    Uzależniony

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1185 postów
  • Rejestracja: 06-January 11
  • Lokalizacja:lubuskie
chyba tak - u mnie ok

P.S. Jest już wątek o podobnym tytule :unsure:

#3
Noname

Noname

    AfterMarket.pl

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1822 postów
  • Rejestracja: 18-April 07
Jaka informację otrzymujesz po wejsciu na AM ? Moze firewall Cie zablokowal - podeslij IP na PW - sprawdzimy :-)
;-)

#4
Silkroad

Silkroad

    Praktyk

  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 199 postów
  • Rejestracja: 25-October 07

Jaka informację otrzymujesz po wejsciu na AM ? Moze firewall Cie zablokowal - podeslij IP na PW - sprawdzimy :-)


poszło na pw

coż za błyskawiczna reakcja :-)
DomainMarket.pl

#5
513581

513581

    Uzależniony

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1435 postów
  • Rejestracja: 17-February 09
Moze ktos usuwal duza liczbe domen i na chwile przez to padlo.

Moje AM.
Sprzedam Targi.info


#6
doggystyle4

doggystyle4

    Uzależniony

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1185 postów
  • Rejestracja: 06-January 11
  • Lokalizacja:lubuskie

Moze ktos usuwal duza liczbe domen i na chwile przez to padlo.

przeciwnie :unsure:

Użytkownik doggystyle4 edytował ten post 08 May 2012 - 23:49


#7
Silkroad

Silkroad

    Praktyk

  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 199 postów
  • Rejestracja: 25-October 07
już jest OK.

Błyskawiczna reakcja Noname ... zblokowało mój IP

dzięki za pomoc i błyskawiczną reakcję

...żeby tak reagowało AZ :-(
DomainMarket.pl

#8
Naming

Naming

    Praktyk

  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 234 postów
  • Rejestracja: 23-December 11
Próba hurtowej rejestracji domen .eu kończy się wyskoczeniem 2 różnych komunikatów

dla części domen: Domena jest w trakcie przetwarzania

dla części domen: Nie można wykonać operacji (Data management policy violation [2308] operation not available because of too many hit points)


Kiedy do cholery uzupełnicie konto ? :angry: :angry: :angry: :angry:
Ten rok jest chyba rekordowy pod tym względem..

Przez was muszę rejestrować domeny w ovh...

Domena jest w trakcie przetwarzania - czyli ktoś zamówił w AM ?

#9
martinipolka

martinipolka

    Dyskutant

  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 311 postów
  • Rejestracja: 19-February 08
Dropped padł?....
Działa u Was?

#10
clever

clever

    Stażysta

  • Użytkownik
  • PipPip
  • 98 postów
  • Rejestracja: 15-October 09

Próba hurtowej rejestracji domen .eu kończy się wyskoczeniem 2 różnych komunikatów

dla części domen: Domena jest w trakcie przetwarzania

dla części domen: Nie można wykonać operacji (Data management policy violation [2308] operation not available because of too many hit points)


Kiedy do cholery uzupełnicie konto ? :angry: :angry: :angry: :angry:
Ten rok jest chyba rekordowy pod tym względem..

Przez was muszę rejestrować domeny w ovh...

Domena jest w trakcie przetwarzania - czyli ktoś zamówił w AM ?


z pustego nawet Salomon nie naleje :)
Nie kupuj domen na cyprze jezeli nie chcesz ich stracić,. Jest tylu uczciwych rejestratorów w Polsce.

#11
ryskadow

ryskadow

    Uzależniony

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2515 postów
  • Rejestracja: 02-July 07
Jak to mozliwe ze tak duzy rejestrator ma wciaz puste konto w nasku. Wczoraj ok 17.00 zglosilem przez ticket ze nie mozna odnawiac domen, odpisali ze kasa bedzie rano.
Jest 8.00 i wciaz "Error #29999: Nie można wykonać operacji (Niewystarczająca ilość środków na koncie prepaid - 2308[ 12001])"

W domenach licza się sekundy, a tutaj dziesiatki godzin nie mozna odnawiac domen.
Zaczalem stosowac autorenew do odnawiania, bo nigdy nie wiem kiedy bedzie kasa na koncie AM,


Mimo najszczerszych checi ciezko zostac u takiego rejstratora :(

http://www.monitoringdomen.pl - blog o domenach

http://allegro.pl/li...php?us_id=20909   aukcje z narzędziami dla domainerów

http://allegro.pl/sh...item=5664408595 - Lista wolnych domen 3literowych (ponad 1300szt)


#12
necik

necik

    użytkownik

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2792 postów
  • Rejestracja: 11-September 07

Jak to mozliwe ze tak duzy rejestrator ma wciaz puste konto w nasku. Wczoraj ok 17.00 zglosilem przez ticket ze nie mozna odnawiac domen, odpisali ze kasa bedzie rano.
Jest 8.00 i wciaz "Error #29999: Nie można wykonać operacji (Niewystarczająca ilość środków na koncie prepaid - 2308[ 12001])"

W domenach licza się sekundy, a tutaj dziesiatki godzin nie mozna odnawiac domen.
Zaczalem stosowac autorenew do odnawiania, bo nigdy nie wiem kiedy bedzie kasa na koncie AM,


Mimo najszczerszych checi ciezko zostac u takiego rejstratora :(


To pewnie przez środową promocję na odnowienia, no ale ktoś tego powinien pilnować i nie dopuszczać do sytuacji gdy saldo dochodzi do zera.

Moje forum komputerowe ForumPC.pl korzysta z hostingu w Progreso.pl - w trakcie zamówienia serwera podaj kod FORUMPC a otrzymasz miesiąc abonamentu gratis.

 

Sprzedam domeny premium: telefony.pl , imprezy.pl. Nie są tanie, ale możliwa płatność w ratach.


#13
ryskadow

ryskadow

    Uzależniony

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2515 postów
  • Rejestracja: 02-July 07

To pewnie przez środową promocję na odnowienia, no ale ktoś tego powinien pilnować i nie dopuszczać do sytuacji gdy saldo dochodzi do zera.


ale ta promocja miala polegac na zaznaczeniu w NASKU ze chca odnowic domene, a nie na faktycznym odnowieniu...

http://www.monitoringdomen.pl - blog o domenach

http://allegro.pl/li...php?us_id=20909   aukcje z narzędziami dla domainerów

http://allegro.pl/sh...item=5664408595 - Lista wolnych domen 3literowych (ponad 1300szt)


#14
mlm

mlm

    Dyskutant

  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 271 postów
  • Rejestracja: 26-March 10
Od około tygodnia mam problem z serwisem aftermarket ponieważ strona długo mi się długo łaczy.
Pisałem do supportu i nikt nie odpowiada.

Czy ktoś z was ma taki problem ?

http://SynergyPoland.pl

 

Najszybszy i najprostszy biznes swiata


#15
doggystyle4

doggystyle4

    Uzależniony

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1185 postów
  • Rejestracja: 06-January 11
  • Lokalizacja:lubuskie

Od około tygodnia mam problem z serwisem aftermarket ponieważ strona długo mi się długo łaczy.
Pisałem do supportu i nikt nie odpowiada.

Czy ktoś z was ma taki problem ?

Wylistowanie prawie 500 domen zajmuje u mnie ok 10 sek, więc nie jest źle.
Pewnie czyścić cache i użyć innej przeglądarki próbowałeś...

#16
mlm

mlm

    Dyskutant

  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 271 postów
  • Rejestracja: 26-March 10
Niestety czyszczeniee cache nic nie daje i z innych przeglądarek jest taka sama sytuacja...

http://SynergyPoland.pl

 

Najszybszy i najprostszy biznes swiata


#17
doggystyle4

doggystyle4

    Uzależniony

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1185 postów
  • Rejestracja: 06-January 11
  • Lokalizacja:lubuskie
Jeszcze ewentualnie spróbować dezaktywować firewall, antyvir i zobaczyć jak sprawa wygląda na innym komputerze - najlepiej na innym łączu.

#18
mlm

mlm

    Dyskutant

  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 271 postów
  • Rejestracja: 26-March 10

Jeszcze ewentualnie spróbować dezaktywować firewall, antyvir i zobaczyć jak sprawa wygląda na innym komputerze - najlepiej na innym łączu.


Przy wyłączeniu firewalla i antywira jest taka sama sytuacja. Na innym kompie czyli na laptopie- TO SAMO.
Ciekawe jest, że nikt z suportu nie odpowiedział nawet na mojego emaila- chyba wszyscy wyjechali na wakacje...

Użytkownik mlm edytował ten post 10 July 2012 - 18:00

http://SynergyPoland.pl

 

Najszybszy i najprostszy biznes swiata


#19
doggystyle4

doggystyle4

    Uzależniony

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1185 postów
  • Rejestracja: 06-January 11
  • Lokalizacja:lubuskie

Ciekawe jest, że nikt z suportu nie odpowiedział nawet na mojego emaila- chyba pojechali wszyscy na wakacje...

:D
Na to wygląda.. albo odpoczywają po skleceniu artykułu :)

#20
SELES

SELES

    Górnik przodowy

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2811 postów
  • Rejestracja: 30-November 06
  • Lokalizacja:z kopalni ;-)
Padł Aftermarket, nie chodzą serwisy na "white label', poczta, itd.





Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych