Skocz do zawartości

AZ.pl Padł ?


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
44 odpowiedzi w tym temacie

#1
Xaxs

Xaxs

    Dyskutant

  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 374 postów
  • Rejestracja: 14-December 09
Od 21 ;10 strona az.pl niedostępna
Z FF i Chrome
z paska adresu
z google
Premium.pl , Aftermarket.pl dzialają bez zarzutu .
Macie to samo ?

Użytkownik Xaxs edytował ten post 01 February 2013 - 22:02


Ekspert

Ekspert
  • Advert
  • Rejestracja: --

#2
umberto

umberto

    .za.je.bi.sc.ie(tm)

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6946 postów
  • Rejestracja: 03-January 08
Może nie opłacili hostingu w terminie? :lol:

Użytkownik umberto edytował ten post 01 February 2013 - 22:03


#3
Gość_Baltazar_*

Gość_Baltazar_*
  • Gość
  • Rejestracja: --
Niestety u mnie też to "PADŁO" znowu NIE DZIAŁA!

#4
Xaxs

Xaxs

    Dyskutant

  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 374 postów
  • Rejestracja: 14-December 09
Godzina mija i nadal nic . Takich długich padów w historii to nawet chyba AM " z kotem"
nie miał .
No może z wyjątkiem dzisiejszego "padu" jaki zaliczył Nask .
Być może wzorem swojego BOK , reszta ekipy kończy pracę o 16:00 ?

#5
apze

apze

    Uzależniony

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4332 postów
  • Rejestracja: 01-November 06
Potwierdzam.

#6
master17

master17

    Dyskutant

  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 409 postów
  • Rejestracja: 07-October 11
Twierdzicie, że AZ nie było przez 18 minut - ja widzę co innego: godzina 22:22 , 20 minut po otwarciu tematu i AZ pięknie chodzi.

#7
master17

master17

    Dyskutant

  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 409 postów
  • Rejestracja: 07-October 11

Potwierdzam.


Zanim napisałeś Rafał potwierdzam, ja sprawdziłem, że AZ.pl pięknie chodzi. Oskarżacie AZ a to jest na waszych łączach internetowych.

#8
anbial

anbial

    Dyskutant

  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 371 postów
  • Rejestracja: 03-November 09
Spróbuj się zalogować, u mnie: "404 Not Found"

#9
Gość_Baltazar_*

Gość_Baltazar_*
  • Gość
  • Rejestracja: --
Mam nadzieje ze szykują jakaś HIPER PROMOCJE !!! Tak ze zakasują cały rynek operatorów , bo przy takich tragicznych "niespodziankach" nie beda W STANIE UTRZYMAC DOTYCHCZASOWYCH KLIENTÓW A CO DOPIERO ZDOBYĆ NOWYCH. No dnoo kompletne dnoo . Jak mozna tak sobie w gruche walic z klientami.Całkowicie nie mozna na nich polegac.Powiem krótko : rosyjska ruletka, albo na kogo padnie na tego bec.I martw sie i radz sobie człeku sam no bo kogo to obchodzi ?Przeciez nie az?

#10
Xaxs

Xaxs

    Dyskutant

  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 374 postów
  • Rejestracja: 14-December 09

Zanim napisałeś Rafał potwierdzam, ja sprawdziłem, że AZ.pl pięknie chodzi. Oskarżacie AZ a to jest na waszych łączach internetowych.

No to doradź nam jak " wyczyścić te łącza internetowe"

Działa główna , a wejdź kolego na swoje strony ofertowe domen na giełdzie , wejdź na aukcje lub
giełdę domen ze strony głównej : komunikat :

404 Not Found

#11
master17

master17

    Dyskutant

  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 409 postów
  • Rejestracja: 07-October 11
Potwierdzam, zalogować się nie da. Tak niby działa, ale nie idzie się logować.

#12
abc

abc

    Dyskutant

  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 393 postów
  • Rejestracja: 24-June 08
Nie tylko nie można się zalogować, ale nie można również przejść na inną podstronę Az.pl. Ciągle wyświetla się strona główna.

#13
megalgal

megalgal

    hobbista

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2628 postów
  • Rejestracja: 10-July 10
ja sie zalogowałem i chyba wszystko dziala :blink:

zeroprowizji.pl 300pln KT, stacjepogody.pl 300 pln


#14
master17

master17

    Dyskutant

  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 409 postów
  • Rejestracja: 07-October 11

ja sie zalogowałem i chyba wszystko dziala :blink:


Może to była zmiana serwera? Myślę, że już działa, także się zalogowałem.

#15
ksitek

ksitek

    Praktyk

  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 114 postów
  • Rejestracja: 08-May 12
  • Lokalizacja:Szczecin
Witam serdecznie

W związku z niedostępnością usług pragniemy przeprosić za zaistniałą sytuację oraz zapewnić, że powstała sytuacja była wyjątkowym zdarzeniem. Był to atak DDoS na serwer hostingowy, na którym mają Państwo konto.

Pragniemy nadmienić, iż wszystkie systemy Az.pl są monitorowane i kontrolowane 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu, zatem w przypadku wystąpienia jakiegokolwiek incydentu natychmiast jest on diagnozowany i usługi przywracane są do pełnej funkcjonalności.

Za powstałe utrudnienia najmocniej przepraszamy.


Pozdrawiam

Kamila Sitek

Użytkownik ksitek edytował ten post 04 February 2013 - 13:19


#16
Xaxs

Xaxs

    Dyskutant

  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 374 postów
  • Rejestracja: 14-December 09

Wczytują się  wam strony ofertowe ? 



#17
mirekm

mirekm

    Maniak

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 502 postów
  • Rejestracja: 14-November 10

Tylko u mnie nie działa?


Profesjonalne projekty stron www www.behance.net/maciejczyk | Zobacz moje domeny na Premium.pl


#18
damien

damien

    Maniak

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 510 postów
  • Rejestracja: 16-May 09

U mnie też. I wygasną mi chyba zaraz jakieś domeny. :/



#19
damien

damien

    Maniak

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 510 postów
  • Rejestracja: 16-May 09

Dziwną sprawą jest, że z komputerów nie da się wejść na stronę AZ.pl, a z telefonu bez problemu. I to w tej samej sieci WiFi, co komputery.



#20
ksitek

ksitek

    Praktyk

  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 114 postów
  • Rejestracja: 08-May 12
  • Lokalizacja:Szczecin

Witamy serdecznie

 

 

Dziękujemy za Wasze zgłoszenia. Dostęp do usług został przywrócony.

 

W przypadku pytań zapraszamy do naszego Biura Obslugi Klienta .

 

Pozdrawiamy

Zespół AZ.pl







Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych