Jump to content

Recommended Posts

Posted

Loty.net

uu: 600-1000/dziennie

zarobki z pp: bilety lotnicze 200-300 pln/miesieczne

Reklama z AdSensa generuje ok. 3-8$/dziennie

site: ~7,600

PR=3

Ruch gownie z wyszukiwarek jako, ze domena jest pozycjonowana i utrzymuje sie w czolowce jesli chodzi o zapytania zwiazane z biletami lotniczymi i tanimi liniami lotniczymi.

Posted

Bardzo, bardzo fajna domena, jedna z najlepszych jakie widzialem tu na forum!! Tez gratuluje!!;) 10k to moim zdaniem rozsadne minimum, zwlaszcza, ze zainteresowani moga byc duzi gracze z dużą kasą i uda Ci sie pewnie wytargowac wiecej.

Posted
przeciez to jest z koncowka .net, zeby to byla .pl ...

Akurat w tym przypadku to tak bardzo nie szkodzi, nazwa kojarzy sie z internetowymi rezerwacjami i swietne brzmi - 3 zgrabne sylaby!

Posted
pisalem oczywiscie razem z serwisem ;][...]

Tutaj się wycenia same nazwy domen, a informacje o zarobkach / serwisie to sprawa drugorzędna :(

Posted
Loty.net

uu: 600-1000/dziennie

zarobki z pp: bilety lotnicze 200-300 pln/miesieczne

Reklama z AdSensa generuje ok. 3-8$/dziennie

site: ~7,600

PR=3

jezeli to sa fakty i biorac pod uwage ceny domen niektorych tu wycenionych na Forum, to sama domena - ok. 500eu, domena i serwis ok 20k zl. Dlaczego? domena jest bardzo ladna, ladnie brzmi, jest sensowna i swietnie wspolgra z net. Jezeli ktos dofinansuje ten serwis, to moze byc swietny biznes :( .

Posted

Serwis zbudowany na czytniku RSS (automatyczne pobieranie newsów z innych stron, dlatego taka liczba site) w dodatku na domenie .net za 20k PLN ?

Widzę że niektórzy mają tu niezłe odloty :(

Posted
a te pozycje to na jakie hasła ?

bo mi coś wygląda, że się domena przestala googlowi podobać

Chyba masz cos z oczemi np. http://www.google.pl/search?hl=pl&q=ta...=Szukaj&lr=

Serwis zbudowany na czytniku RSS (automatyczne pobieranie newsów z innych stron, dlatego taka liczba site) w dodatku na domenie .net za 20k PLN ?

Widzę że niektórzy mają tu niezłe odloty :blink:

Co z tego, ze jest na rss? site nie ma, az znowu tak wiele poza tym site nie zalezy wylacznie od tego ile jest postow ...

Koledzy obaj sa pieniaczami na tym forum zaden nie potrafi rzeczowo sie wypowiedziec na temat czy wyjasnic jakies konkrety nie wiem z czego to wynika moze z zazdrosci lub z braku doswiadczenia w wypowiadaniu sie na tematy o ktorych niema sie pojecia.

Nie wydaje mi sie aby akurat .net akutat byla gorsza od .pl, a nawet moge powiedziec, ze jest lepsza, ale trudno tutaj robic wyklad na ten temat.

Posted

a gdzie wysokie pozycje na naprawde kluczowe hasła:

linie lotnicze

tanie linie lotnicze

bilety lotnicze

tanie bilety lotnicze

przeleciałem pierwszą setkę google i coś nie widzę

Koledzy obaj sa pieniaczami na tym forum zaden nie potrafi rzeczowo sie wypowiedziec na temat czy wyjasnic jakies konkrety nie wiem z czego to wynika moze z zazdrosci lub z braku doswiadczenia w wypowiadaniu sie na tematy o ktorych niema sie pojecia.

co do pieniactwa i braku doświadczenia, to wybacz, ale obie uwagi - jeśli chodiz o moją osobę, to ciut kulą w płot. ale cóż Twoja sprawa

Posted
a gdzie wysokie pozycje na naprawde kluczowe hasła:

linie lotnicze

tanie linie lotnicze

bilety lotnicze

tanie bilety lotnicze

przeleciałem pierwszą setkę google i coś nie widzę

co do pieniactwa i braku doświadczenia, to wybacz, ale obie uwagi - jeśli chodiz o moją osobę, to ciut kulą w płot. ale cóż Twoja sprawa

To, ze "przeleciales" i nie widziales dowodzi wlasnie, ze tego doswiadczenia nie masz :blink: moze powinienes kupic u mnie bilet?

Poza tym skoro twierdzisz, ze nie bijesz piany to dlaczego probujesz dyskredytowac juz ktorys raz domene, która daje do wyceny? Masz jakies powoduy? chetnie je poznam, ale moze juz nie tu.

Posted
To, ze "przeleciales" i nie widziales dowodzi wlasnie, ze tego doswiadczenia nie masz :blink: moze powinienes kupic u mnie bilet?

hm no pwiedzmy, ze se nie zgodzę :blink: do domen "przeszedłem" z SEO właśnie. zresztą pewnie nie raz gadalismy na pio kilka lat temu. nie ważne. a biletów nie upuję u nikgo, poza swoimi serwisami ( ps szkoda, ze central pada i cos rozliczenia się coraz częsciej spóźniają )

Poza tym skoro twierdzisz, ze nie bijesz piany to dlaczego probujesz dyskredytowac juz ktorys raz domene, która daje do wyceny? Masz jakies powoduy? chetnie je poznam, ale moze juz nie tu.

no nie wiem, chyba mnie z kimś mylisz, rzadko oceniam czyjeś domeny, nie przypominam sobie tez oceniania jakiś Twoich. a tutja nie oceniałem też domeny, tylko pozycje na kluczowe hasła

Posted

napisałeś:

domena jest pozycjonowana i utrzymuje sie w czolowce jesli chodzi o zapytania zwiazane z biletami lotniczymi i tanimi liniami lotniczymi.

nieważne, ide spać, nie chce mi się "przepychać".

fajna domena, niezły ruch. szkoda, ze nie *.pl

dobranoc

Posted
domena jest pozycjonowana i utrzymuje sie w czolowce jesli chodzi o zapytania zwiazane z biletami lotniczymi i tanimi liniami lotniczymi.

nieważne, ide spać, nie chce mi się "przepychać".

fajna domena, niezły ruch. szkoda, ze nie *.pl

Tak napisalem, ale nie jestem wrozka i raczej nie jestem w stanie przewidziec, w ktorym momencie G. zacznie tasowac tak czy owak takie male tasowanie od paru dni trwa co moze i stwarza pewien problem chodz nie specjalnie duzy. Dla mnie nie tyle liczy sie na ktorej pozycji konketnie jest ale to jaki mam ruch dzieki temu z "Tanie loty" mam duzy i to cieszy mimo, ze uwazasz, ze to nie specjalna fraza.

Posted
To moze sprawdz co to za dzial.

Twoje Domeny > Wycena i Opinia

"Twoje Domeny" to nie "Twoje Serwisy". chyba sam pomyliłeś działy, ba - nawet fora. więcej pokory.