Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam,

Chcac dodac do sedo literowke typu wwwxyz.pl w sedo wywala mi komunikat iz nie moge jej dodac, z racji konfliktu z potencjalnym trademarkiem.

Idąc do namedrive dodaje i mam komunikat: Ta nazwa domeny została juz umieszczona w Namedrive.

Co robic?

Posted
Chcac dodac do sedo literowke typu wwwxyz.pl w sedo wywala mi komunikat iz nie moge jej dodac, z racji konfliktu z potencjalnym trademarkiem.

Idąc do namedrive dodaje i mam komunikat: Ta nazwa domeny została juz umieszczona w Namedrive.

Co robic?

Uruchom proces weryfikacji na ND.

Posted
Witam,

Co robic?

W namedrive wciskasz Ownership Veryfication czy tam Review; robisz sobie zrzut z panelu rejestracyjnego. Po max 1h Namedrive do Ciebie pisze, Ty wysylasz im zrzut potwierdzajacy ze domena jest Twoja i po sprawie - domena juz jest u Ciebie w ND.

Ps. Chyba juz z 20 razy bylo o tym na forum ;]

Posted
Uruchom proces weryfikacji na ND.

Dzieki juz to zrobilem. Ale w przypadku sedo, to mialem tez problem z Twoim spadem yacht.com.pl Dwa miesiace mieliło mi te domenę a w panelu jej nie miałem. Ale jak kliknąłem na nią, to normalna zakładka sedo byla.. Dziwne.

Dopiero w ND sie udało..

Posted
Dzieki juz to zrobilem. Ale w przypadku sedo, to mialem tez problem z Twoim spadem yacht.com.pl Dwa miesiace mieliło mi te domenę a w panelu jej nie miałem. Ale jak kliknąłem na nią, to normalna zakładka sedo byla.. Dziwne.

Z sedo jest ten problem, że w panelu jest bałagan. Tam, gdzie można domeny posortować wg daty dodania, nie można ich usuwać. A tam, gdzie można usuwać, nie można posortować wg daty dodania. Dlatego zdarza się, że mam walające się panelu domeny już wygasłe albo (jeszcze częściej) po tastingu, po prostu nie pamiętam żeby je usuwać.