Jump to content

Recommended Posts

Posted

ITSales.pl

Hey,

Zwracam się do was z zapytaniem czy sformułowanie ITSales.pl to dobre sformułowanie dla firmy chcącej działaś w branży sprzedaży internetowej czy można byłoby znaleźć coś lepszego ?

Posted

ITSales.pl

Hey,

Zwracam się do was z zapytaniem czy sformułowanie ITSales.pl to dobre sformułowanie dla firmy chcącej działaś w branży sprzedaży internetowej czy można byłoby znaleźć coś lepszego ?

zdecydowanie możesz znaleźć coś lepszego, skrót IT - http://pl.wikipedia.org/wiki/Technologia_informacyjna

Dodatkowo zależy jaka branża, rozumiem, że masz na myśli branżę informatyczną ? Bo z taką mi się właśnie kojarzy IT.

Posted

IT - czyli ogólnie mam na myśli tutaj internet, sales czyli sprzedaż ;)

Zajmuje się pośrednictwem w sprzedaży internetowej, prowadzę swój sklep WWW, teraz chciałbym tworzyć kolejne i doradzać innym firmom jak to robić .. dlatego potrzebuję nazwy do zbudowania marki / brandu.

Na chwile obecną zarejestrowaną mam ITSales.pl tak jak w temacie oraz ITSale.pl

Z tego co widzę w internecie ta "fraza" nie jest już obca ... ;)

Posted (edited)

Puściłem ostatnio moją InterBazar*pl poprzez user premium na AM. Ktoś za 60 zł wziął. Też kiedyś kombinowałem w tym kierunku.

ITsales.pl brzmi dla mnie trochę dziwnie. Pokombinuj jeszcze - można dużo fajnych wymyślić ;)

Edited by vul