Jump to content

Sprzedaż portfolio - 77 domen - finanse, bielizna, turystyka, zwierzęta, projekty domu, reklama ...

Recommended Posts

Posted (edited)

Mam sporo domen, a nawet działających serwisów opartych na wp lub drupalu (akurat teraz od kilku dni wyłączone są 2,3 hostingi które nie chciałem przedłużać i wkrótce przeniosę serwisy na inny hosting więc część serwisów leży)... od dłuższego czasu nie zajmuję się polskim rynkiem, nie mam na to czasu, a domeny/serwisy niepotrzebnie leżą choć nadal zarabiają co miesiąc parę złotych na pp. Oczywiście domeny, na których działa serwis mogą być przekazane wraz z cmsem, designem, contentem.

Przed chwilą domeny zostały zaimportowane, ustawione na sprzedaż na aftermarket - 77 domen, sporo ciekawych/komercyjnych keywordów, sporo finansówek nadal zarabiających mimo że dawno nikt tam nic nie robił przy nich, część domen z PR, sporo domen starych z wysokim DA, PA (domain authority, page authority)

http://www.aftermarket.pl/portfolio/1697

Zainteresowanych proszę o kontakt na priv to podeślę listę domen w exelu, którą przed chwilą zrobiłem z kolumną PR, Moz Page Authority Moz Domain Authority Domain Age (Web.Arch) Domain Age (WhoIs)

Ceny do zugodnienia, przy hurtowych zakupach oczywiście spore zniżki.

Edited by ken