Jump to content

Recommended Posts

Posted

Co myslicie, biorac pod uwage jakie zastosowanie znalazly *pl, *com.pl oraz *com, mysle, ze *net bardzo pasuje do takiego zastosowania takze, wrecz dziwie sie ze po nia nie siegneli, moze nie mogli bo zarezerwowana byla juz dluzszy czas tylko nie oplacona, nie wiem?.

ale oprocz tych zastosowan moze pelnic chyba role domeny uslug pocztowych - tradycyjnych, a co wy myslicie i jak ja wyceniacie, a tak przy okazji spokojnych swiat!!!

Posted
Co myslicie, biorac pod uwage jakie zastosowanie znalazly *pl, *com.pl oraz *com, mysle, ze *net bardzo pasuje do takiego zastosowania takze, wrecz dziwie sie ze po nia nie siegneli, moze nie mogli bo zarezerwowana byla juz dluzszy czas tylko nie oplacona, nie wiem?.

ale oprocz tych zastosowan moze pelnic chyba role domeny uslug pocztowych - tradycyjnych, a co wy myslicie i jak ja wyceniacie, a tak przy okazji spokojnych swiat!!!

wg mnie kiepskawa.

Domena Twojapoczta.net nie mogla byc zarezerwowana, bo globalnych nie mozna rezerwowac.

Wesolych Swiat ;-)

Posted
wg mnie kiepskawa.

Domena Twojapoczta.net nie mogla byc zarezerwowana, bo globalnych nie mozna rezerwowac.

Wesolych Swiat ;-)

pewnie masz racje, ale czy tzn ze TwojaPoczta*com.pl jest lepsza dla zastosowania jakie znalazla :)

Posted

.. a kto to są ci ONI? może ONI nie sięgneli po tą domenę bo ONI przemysleli że im sięnie kalkuluje :P

.. to jest Moja poczta czy Twoja, no bo jak się loguję lub wysyłam to powinna być Moja, bo z Twojej to nie mam po co wysyłać :)

sam rozumiesz kapuśniak bez kiełbasy = 0 pln

Posted
.. a kto to są ci ONI? może ONI nie sięgneli po tą domenę bo ONI przemysleli że im sięnie kalkuluje ;)

.. to jest Moja poczta czy Twoja, no bo jak się loguję lub wysyłam to powinna być Moja, bo z Twojej to nie mam po co wysyłać ;)

sam rozumiesz kapuśniak bez kiełbasy = 0 pln

ok, przyjmuje krytyke,ale czy moze pelnic role domeny uslug pocztowych - tradycyjnych w zwiazku z calkowitym ich uwolnieniem w 2010r.

Posted

pewnie i tak, kto wie..... jak będzie kupiec to nie widzę problemu żeby sprzedać. ;)

na marginesie to rok 2011 nie 2010 (przynajmniej tak podają media)

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Najnowsze posty na forum

• Zakochajsiewpolsce.pl   Aukcja BCM
    • ptaszniki.com.pl   Aukcja bez ceny minimalnej    https://www.aftermarket.pl/aukcja/2693624
    • 🏆 Najważniejsze wydarzenia sportowe we wrześniu dla reklamodawców prowadzących kampanie bukmacherskie Wrzesień obfituje w wydarzenia sportowe, które tradycyjnie powodują wzrost zainteresowania zakładami bukmacherskimi – faza grupowa UEFA Champions League, trzy wyścigi F1, finały drużynowych turniejów tenisowych oraz walka Garcia vs. Benn. Każde z tych wydarzeń może przynieść własny wzrost liczby zakładów i ruchu. Zaznacz te daty w swoim kalendarzu: 🏎 Grand Prix Włoch (F1) – 4–6 września | Monza, Włochy 🏀 Mistrzostwa Świata Kobiet w Koszykówce FIBA – 4–13 września | Niemcy ⚽️ Mistrzostwa Świata Kobiet U-20 FIFA – 5–27 września | Polska ⚽️ UEFA Champions League (1. kolejka, faza grupowa) – 8–10 września | Europa 🏎 Grand Prix Hiszpanii (F1) – 11–13 września | Madryt, Hiszpania 🥊 Ryan Garcia vs. Conor Benn – 12 września | Las Vegas, USA 🎾 Puchar Davisa (2. runda kwalifikacji) – 18–20 września | Cały świat ⚽️ Okno reprezentacyjne FIFA – 21 września – 6 października | Cały świat 🎾 Finały Billie Jean King Cup – 22–27 września | Shenzhen, Chiny 🏎 Grand Prix Azerbejdżanu (F1) – 24–26 września | Baku, Azerbejdżan 🎾 Laver Cup – 25–27 września | Londyn, Anglia Dla GEO Argentyny i Filipin: największy potencjał ruchu streamingowego mają mecze reprezentacji narodowych FIFA i UEFA Champions League (🇦🇷), a także walka Garcia vs. Benn oraz Mistrzostwa Świata FIBA (🇵🇭). 👉 EVADAV zapewnia dostęp do ekskluzywnych źródeł ruchu oraz bogate doświadczenie na tych GEO. Dowiedz się więcej i otrzymaj +500 USD kredytu reklamowego na uruchomienie kampanii w Argentynie i na Filipinach. Zamień zainteresowanie sportem w realne wyniki z EVADAV Ad Network!
    • dostawczy.com.pl   Witam.  Zapraszam na aukcję domeny Dostawczy.com.pl  https://www.aftermarket.pl/aukcja/2691899/ Więcej domen w ofercie : https://domeny.forsale/ 
    • Alkohol.com.pl   Aukcja BCM
    • Rozpoczęła się aukcja domeny od 1 zł: https://www.aftermarket.pl/aukcja/2693267/
  • Oferty sprzedaży użytkowników

• Member Statistics

• Total Members
      19,335
    • Most Online
      3,293

Newest Member
    kartografia
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.