Jump to content

Recommended Posts

Posted

kuptelefon.pl

Witam koleżanki i kolegów!
Proszę o wycenę wartości domeny kuptelefon.pl , szczególnie teraz, gdy telefony nie są już kupowane za złotówkę u operatorów, lecz coraz więcej z nas decyduje się na zakup indywidualny.
Posted

szczególnie teraz, gdy telefony nie są już kupowane za złotówkę u operatorów, lecz coraz więcej z nas decyduje się na zakup indywidualny.

Z tym bym polemizował. Teraz każdy bierze telefon u operatora oraz abonament z internetem w cenie.

• Like 1
Posted

Z tym bym polemizował. Teraz każdy bierze telefon u operatora oraz abonament z internetem w cenie.

Właśnie czytałem, że te czasy już minęły i że coraz więcej osób kupuje telefony u osób prywatnych.

Co myślisz o tej domenie?

Posted (edited)

Nie zgodzę się, że "każdy bierze" abonament. Teraz już coraz więcej osób ma głowę na karku i widzi, że taniej jest kupić telefon na wolnym rynku, i nawet jeśli na raty, to rata+abonament wyjdzie taniej niż abonament z telefonem, a tak naprawdę najbardziej opłaca się telefon za gotówkę/raty oraz SIM na kartę.

A co do samej domeny - nie podoba mi się. Zmusza mnie "kup telefon". Wal się. Idę na allegro ;)

Edited by Liwiusz
  • Like 1