Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zarejestrowalem przed chwila sprowadzanie.pl

Jak wyceniacie? Dobry krok? oczywiscie chodzi o Sprowadzanie Aut np. lub Rtv Agd z Ameryki, Chin itp:). Import.pl moze lepszy;), ale sprowadzanie to teraz takie popularne slowo:). Jest multum wolnych, ale akurat skusilem sie na tą:).

Posted
inne to wyceniacie;) a moja biedna domenka lezy bez ceny... nie posiada ceny;)?

no nie denerwuj sie tak, sa Swieta, czas refleksji, zadumy, przeciez nikt nie bedzie monitorowal co minute wystawienia twojej domeny do wyceny! sa wazniejsze tematy jak np. nieruchomosci.pl czy machina.pl, wiec opanuj sie troszke i wiecej cierpliwosci!

Posted
oczywiscie chodzi o Sprowadzanie Aut np. lub Rtv Agd z Ameryki, Chin itp:). .

A może sprowadzanie na złą drogę? Nic konkretnego ta domena nie mówi. Jak dla mnie niewiele warta.

• 2 weeks later...
Posted
Znalazl sie klient:) Pyta o cene sprowadzanie.pl i sprowadzaniepojazdow.pl. Jak myslicie jaka cene podac zeby nie odstraszyć klienta?

jesli w aukcji ustaliles cene kup teraz 1000 zl, to czego oczekujesz, ze teraz ktos zaplaci wiecej :)

Posted
Wiec morda.

posluchaj tego typu wypowiedzi to sa mile widziane w innych miejscach niz to forum, wiec jesli podbijasz temat to wysluchaj ludzi, a jesli nie umiesz szanowac ludzi to zamilcz. Prosze tez o wypowiedz administracje w tej sprawie, bo ja osobiscie tak sie nie odnosze do ludzi na tym forum i nie chce, zeby sie ktos tak do mnie odnosil.

Posted
posluchaj tego typu wypowiedzi to sa mile widziane w innych miejscach niz to forum, wiec jesli podbijasz temat to wysluchaj ludzi, a jesli nie umiesz szanowac ludzi to zamilcz. Prosze tez o wypowiedz administracje w tej sprawie, bo ja osobiscie tak sie nie odnosze do ludzi na tym forum i nie chce, zeby sie ktos tak do mnie odnosil.
dzieki!

r4q88 +10% ostrzeżenia. Już niedługo do 100% także proszę o wypowiedzi na poziomie, a nie z rynsztoku.

dzieki!

Prosze o powazne podejscie. Powtarzam sytuację jaka zaistniała:

Znalazl sie klient:) Pyta o cene sprowadzanie.pl i sprowadzaniepojazdow.pl. Jak myslicie jaka cene podac zeby nie odstraszyć klienta?

Posted
r4q88 +10% ostrzeżenia. Już niedługo do 100% także proszę o wypowiedzi na poziomie, a nie z rynsztoku.

po co czekac na 100%?? za pysk chama, do bagaznika i do lasu, a jak nie to przynajmniej bana dac. W czym on jest lepszy od anglika, ktory ma bana?? (p. retoryczne)

Posted
po co czekac na 100%?? za pysk chama, do bagaznika i do lasu, a jak nie to przynajmniej bana dac. W czym on jest lepszy od anglika, ktory ma bana?? (p. retoryczne)

dzieki!

Prosze mnie do nikogo nie porownywac. Za chama tez ban jak juz cos. Prosze o usuniecie tematu 90 % postow nie na temat.

Posted
W czym on jest lepszy od anglika, ktory ma bana?? (p. retoryczne)

Anglik osiągnął pułap 100% kilka razy. Za każdym razem mówił, że się poprawi - by nie było, takie mam informacje. Do anglika nic nie mam. Ok, koniec OT.