Jump to content

sprzedam generator memów, miesiecznie okolo 50k uu

Recommended Posts

Posted (edited)

jak w temacie, sprzedam serwis który jest w sieci od prawie 3 lat, znajdziesz go w googlach na fraze dodaj mema na 1, generator memów na miejscu 2, ponad 100k zaindeksowanych stron, około 90k już wygenerowanych memów, dziennie jest dodawanych 150-200 memów przez userów, fanpage 11k, około 50k uu na miesiąc wiekszosc wchodzi z wyszukiwarek.

Generator zbudowany w HTML5, ładny i prosty w użyciu, posiada wyrobioną marke, ogólnie strona jest przyszłościowa!

Sprzedaje ponieważ się wypaliłem w temacie

Tanio oddam

Oferty na PW

Edited by palenie
  • 1 month later...
Posted

Z racji tego że serwer mi spada jutro, a nie mam pieniędzy żeby włożyć w host cały generator padnie włącznie z danymi,

dlatego ponawiam oferte sprzedaży bo szkoda żeby się zmarnowało, szczególnie że prawie cały polski internet jest zalany wygenerowanymi obrazkami z widocznym logiem strony.

Bywa też dosyć często że dziennikarze z większych mediów chętnie generują memy do swoich artykułów przez niego , ale to chyba ze względu na prostote bo nie muszą się wysilać i bawić paintem

Przykłady z wczoraj

Uwaga!!
Nie chce pisać tutaj urla strony i z góry uprzedzam że nie chodzi o demotywatory.pl
Mógłbym sypać podobnymi przykładami ale brakuje mi czasu

Zainteresowany? Podaj swój mail na PW, wyśle Ci dostęp do Google Analytics

Chciałbym to spieniężyć jeszcze dziś