Jump to content

KupLaptop.pl

Recommended Posts

Posted

Domena KupLaptop.pl poszla za 305 zł.

Statystki;)

29 osob spytalo mnie na gg co to za laptop, jakie ma parametry:).

ponad 3400 wyświetleń. 31 obserwujących. Licytowali ludzie z myślą, że kupują laptop.

Posted
Domena KupLaptop.pl poszla za 305 zł.

Statystki;)

29 osob spytalo mnie na gg co to za laptop, jakie ma parametry:).

ponad 3400 wyświetleń. 31 obserwujących. Licytowali ludzie z myślą, że kupują laptop.

Standard, kiedys sprzedawalem w sezonie domene klimatyzacja cos tam, cos tam. Myslalem, ze oszaleje. ;)

Ten co kupil, to wie, ze nabyl prawa do domeny? :unsure:

Posted

Tak tak, wie. Nawet sie z nim umówilem, że wole mu sprzedać za 305 zł i wycofać aukcje przed czasem niż mi ktoś z tych 31 obserwujących z myślą że kupuje laptop ustawił snajpera na tą aukcję:unsure: bo za laptop to tanio;).

Moze brzydko cytować maila;), ale dostawalem multum takich wiadomości:

"Treść wiadomości:

jaki to model ile lat ma ten laptop dziala na 100% prosze o szczera i szybka odpowiedz"

PS. Jak cena? moglo być wiecej gdybym zaczekal do końca aukcji, ale coż. Nie chciało mi się póżniej klucić z kimś kto ma zero komentarzy albo koperte;)

Posted

ja tak czekałem z pestbusters.pl az mi ktos przebił o 1zł i nie kupił...(chyba ten sam typek z konta żony..., czyż nie paranoja-nie mogł powiedzieć tylko przebił oferte... gdybym nie był tak litościwy to bym był bogatszy o 203zł)

Posted

No wlasnie u mnie tez z konta żony... jakis typek. Jeszcze zadzwonilem do niego by sie upewnić czy chce kupić tą domenę(Wiadomo 0 komentarzy kto wie) Odebral koleś ja poprosilem jolantę, a on do mnie że jego żona teraz karmi piersią dziecko;), ale oni chcą napewno kupić tą domenę:unsure:. A dostalem maila, żebym wycofał bo myśleli, że to laptop i wszystko na żone i dziecko zrzucił;).

Posted

Nom, ale ja zawsze czekam z licytacją na sam koniec. Pewnie dużo osób też tak robi.

A gdyby nie kupił, to napisałbym do osoby, która oferowała drugą najwyższą ofertę. A nóż by się udało, a prawdopodobnie zawsze trochę więcej w kieszeni :unsure:

Byłbym jednak mimo wszystko zadowolony ze sprzedaży za 305 zł ;)

Posted

Tak ja tez sprzedalem na allegro najlepsze-laptop.pl za 365 zl. mnostwo pytan jaki to laptop. Zwyciezca sie nie odzywa bo tez myslal ze laptop. Zona cos tam sie tlumaczyla. Masakra ilu analfabetow jest na allegro. zastanawiam sie co zrobic bo co mi daje negatyw? nawet zadnej satysfakcji. a czy warto oddac sprawe w rece sadu? nie wiem czy nie wyniesie mnie to wiecej niz sprzedaz tej domeny. Macie jakies pomysly co z takimi delikwentami robic? Pozdrawiam

Posted

Inni tez sie nie odzywaja. najwyrazniej juz nie sa zainteresowani. poki co wystawilem ponownie na allegro. A zwyciezca nie napisal nawet maila jakie parametry ma ten niby laptop. kto kupuje kota w worku? Nawet jesli to bylby laptop to jak mozna kupic cos nie wiedziac o tym nic? nie pojmuje dzialania niektorych osob. Dobrze ze chociaz Tobie sie udalo. Jesli masz juz pieniadze na koncie to gratuluje sprzedazy i pozdrawiam.

Posted

Szczerze to zainspirowalem się Twoją aukcją najlepsze-laptopy.pl. Dostawałem multum maili i wiadomosci gg z pytaniami o laptop. Mam już pieniadze. Dokonujemy cesji. Kupujący zadowolony. Ja sadze, że domena warta zakupu, a pieniadze warte domeny.