Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma jakiś ruch? Bo pod kupmeble.pl jest serwis, jak coś to może oni byliby zainteresowani zakupem... Ale szczerze mówiąc domena w liczbie mnogiej w tym przypadku jest zdecydowanie lepsza.

Posted
Ale szczerze mówiąc domena w liczbie mnogiej w tym przypadku jest zdecydowanie lepsza.

Zgadzam się w zupełności. Nie mówi się, że idę kupić jeden mebel, tylko konkretnie co: łóżko, szafę itp. Bądź od razu, że idę kupić meble (l. mnoga)

Posted

a jak nie kupie to co?

co to za mentalnoś używania trybu rozkazującego w domenach? Moim zdaniem kompletny brak logiki.

Użytkownik musi wpisać "kup mebel" czyli zwraca sięw tym momencie do kogo?

Jaka normalna firma chciałaby mieć taką domenę w trybie rozkazującym w liczbie mnogiej?

tragedia

0pln

Posted
a jak nie kupie to co?

co to za mentalnoś używania trybu rozkazującego w domenach? Moim zdaniem kompletny brak logiki.

Użytkownik musi wpisać "kup mebel" czyli zwraca sięw tym momencie do kogo?

Jaka normalna firma chciałaby mieć taką domenę w trybie rozkazującym w liczbie mnogiej?

tragedia

0pln

ostro dzisiaj jedziesz :unsure: teraz ciesze sie, ze nie wrzucilem żadnej mojej domeny do wyceny

Posted

może i ostro ale chyba trzeba "wstrząsnąć" początkującymi domeniarzami i chociaż spróbować dać im jakieś wskazówki bo wyprują sie z kasy na takie rodzynki :unsure:

a takich ostatnio się pojawia się od groma

Posted
może i ostro ale chyba trzeba "wstrząsnąć" początkującymi domeniarzami i chociaż spróbować dać im jakieś wskazówki bo wyprują sie z kasy na takie rodzynki :unsure:

a takich ostatnio się pojawia się od groma

Tu masz racje chociaz ja zastanawiam sie nad zakupem zanim przeleje peiniadze. Co do domeny mam kupca za 500 zl i chyba ja puszcze ;) Pozdrawiam