Jump to content

Recommended Posts

Posted

Co o niej myslicie ?;)

PS. Wg. moich skromnych obliczen powinna spasc jutro rano - spadla dzisiaj popołudniu - kolo godziny 15-16 dostalem maila od NASK ze opcja została zrealizowana, wg whois jeszcze do 18 byla w postepowaniu - whois dropped pokazywal STAN: Zarezerwowana ale mimo wszystko nizej bylo ze jest w postepowaniu - troszke dziwne to wszystko :unsure: - Czy domeny powinny normalnie spadac o okreslonych godzinach czy jest jakos inaczej jezeli domena ma opcje?

Posted

Ta fonetyka może być tu raczej mankamentem a nie zaletą.

Domena z potencjałem głownie jako akronim jakiejs firmy P.E.L

i taki klient może być nią zainteresowany.

Ja osobiscie nei kupiłbym jej powyżej regfee-200 pln

Posted

///OPINIA///

Każda 3-literówka jest dobra z sensownym rozwinięciem.

Nie chce mi się za bardzo myśleć ale tutaj z sensownym rozwinięciem nie powinieneś mieć problemów.

Ogólnie domena dobra - na pewno bym się nią zainteresował gdybym wiedział, że spadnie.

Posted
Ta fonetyka może być tu raczej mankamentem a nie zaletą.

Domena z potencjałem głownie jako akronim jakiejs firmy P.E.L

i taki klient może być nią zainteresowany.

Ja osobiscie nei kupiłbym jej powyżej regfee-200 pln

Faktycznie, dyktując komuś adres przez telefon można z lekka język połamać, ale jeżeli potrafi się mówić wyraźnie, to nie powinno być problemów. Oprócz tego całkiem ładna LLL.pl, bez znaków niepożądanych, no i jeszcze przyzwoicie wygląda. Domeniarzowi nie sprzedałbym poniżej 350-400zł.