Jump to content

Recommended Posts

Posted
A dla stomatologa?;) Bo ten termin funkcjonune w branzy bardzo dobrze.

Funkcjonuje. Wydaje się, że nawet lepiej niż "implany zębów". Na markę to się jednak nie bardzo nadaje. Powinno dać się sprzedać za 300-500 zł.

AR

Posted

Nadaje sie, nadaje. Dla stomatologa moze nie bardzo, ale dla producenta a jest conajmniej kilku mocnych na rynku...

Masz IDN'a?

*eStomatolog.pl

*eStomatologia.pl

Posted
Nadaje sie, nadaje. Dla stomatologa moze nie bardzo, ale dla producenta a jest conajmniej kilku mocnych na rynku...

Masz IDN'a?

*eStomatolog.pl

*eStomatologia.pl

Czy ja wiem? Jestem w posiadaniu domeny implantyzebow.pl , ktora brzmi o wiele lepiej niz implantyzebowe.pl i szczerze mowiac nie widze mozliwosci jej sprzedazy. Ale jak ktos chce to oddam za pare zlociszy.

Posted
Czy ja wiem? Jestem w posiadaniu domeny implantyzebow.pl , ktora brzmi o wiele lepiej niz implantyzebowe.pl i szczerze mowiac nie widze mozliwosci jej sprzedazy. Ale jak ktos chce to oddam za pare zlociszy.

Wahalem sie, czy nie zarejestrowac razem z *zebowe, ale odpuscilem, zebowe jest moim zdaniem duzo lepsze, wystepuje w ogloszeniach gabinetow o wiele czesciej niz *zebow.

Posted

Ok, to biorę za pare zlociszy. Odezwij sie na PW.

Posted

Jestem podobnego zdania .

Ta domena co prawda wygląda trochę dziwnie , może jednak zainteresować kogoś z branży posiadającej ogromny potencjał .

inplanty.pl ;)

zab.pl

Posted
Zloz zatem oferte. Nie martw sie nie bedzie drozej niz koszt jednego implantu ;)

Hehehe, to ja swoją chetnie sprzedam nawet za cene polowy implantu i bede ekstra happy:D:D

Posted

Ludzie, czytajcie ze zrozumieniem... Mowilem, ze koszty za nia nie beda wyzsze niz koszt implantu. Takie to trudne do zrozumienia? Oznaczac to moze, ze moge ja sprzedac nawet za 200 zl, 400, czy kazda kwote ponizej kwoty implantu...

Posted
Funkcjonuje. Wydaje się, że nawet lepiej niż "implany zębów". Na markę to się jednak nie bardzo nadaje. Powinno dać się sprzedać za 300-500 zł.

AR

Nie wydaje mi sie zeby to byla dobra domena do sprzedazy jakiemus doktorkowi. Jesli juz to implanty sa najczesciej tytanowe a nie zebowe ;)

Tak wiec nie zgodze sie ze funkcjonuje takie okeslenie a znam te branze .Chociaz moze i nie doceniam naszego spoleczenstwa bo ostatnio bylem swiadkiem jak facet w sklepie z rowerami pytalo o taki "rower goralski" dla syna ;))

Posted
Nie wydaje mi sie zeby to byla dobra domena do sprzedazy jakiemus doktorkowi. Jesli juz to implanty sa najczesciej tytanowe a nie zebowe ;)

Heh, no tak, racja, maszyny sa najczesciej metalowe a nie budowlane, wiec maszynybudowlane.pl jest bez wartosci:)

Dzieki za wszystkie opinie, spadam na dol listy.

Posted

Tak wiec nie zgodze sie ze funkcjonuje takie okeslenie a znam te branze .

Tez znam branze i twierdze, ze jak najbardziej potocznie mowi sie o implantach zebow, czy zebowych. Podobnie jak mowi sie o implantach piersi, piersiowych, co wiecej niektore pacjentki okreslaja takie implanty jako 'wkladki', a jak wiadomo wkladki, to moga byc co najwyzej do butow. ;)

*rekino,mialo byc kilka zlociszy, a juz jest kilkaset. ;)

Sorry za ewentualne OT.

Posted
Chociaz moze i nie doceniam naszego spoleczenstwa bo ostatnio bylem swiadkiem jak facet w sklepie z rowerami pytalo o taki "rower goralski" dla syna ;))

Ja bym na twoim miejscu stanowczo zareagował i zwrócił facetowi uwagę , iż nie mówi się "rower goralski" lecz "roweryk goralski" ;)

Posted
Ja bym na twoim miejscu stanowczo zareagował i zwrócił facetowi uwagę , iż nie mówi się "rower goralski" lecz "roweryk goralski" ;)

I znajac zycie wszyscy obecni w sklepie wzieliby Cie za nadetego bufona ;)