Jump to content

Recommended Posts

Guest anglik
Posted

Bardzo dobra domena, idealna dla jakiejś sieci salonów specjalizujących się w tego typu usługach (i nie tylko).Myślę że w wypadku gdy sam poszukasz klienta możesz uzyskac dobrą cenę.

Wartośc........, ja sie nie podejmuje wyceny.

Pozdrawiam.

Posted

Witam!

A ja się podejme.... a co ;)

Jeżeli bedzie ktoś ją się starał odwiedzic to płeć piękna. Sama w sobie według mnie warta max 200 zł - mam na myśli "gołą" domenę. Z serwisem wiadomo...więcej ale uwazam ze nie za duzo, ponieważ wydaje mi sie ze nazwa jest zbyt wąska aby liczyć na szerokie zastosowanie...Oczywiście..jeżeli na rynku istnieje jakis salon piekności, który specjalizuje się w tych wszystkich kobiecych rzeczach i im zaproponujesz i akurat trafisz na dobry dzien...kaske zbijesz.

pozdr

jon...

ps. Jest to wyłacznie i tylko moje zdanie, które może być trafne lub mylne. Nie ponosze zadnej odpowiedzialności za dalsze czynności z w/w domeną. Proszę tą wypowiedz traktować czysto informacyjnie. ;)

Posted

Chciałem tylko dodać do Waszych rozważań inne zastosowanie tej domeny. Potencjalnym zainteresowanym oprócz salonów piękności może być firma handlująca sprzętem do pedicure. Widziałem na allegro specjalne fotele do tych zabiegów, które kosztują w okolicach 1500zł. Także możliwości jest kilka. Niezależnie od potencjalnych klientów to domena jakoś mi się podoba ;)

Pozdrawiam!