Jump to content

Recommended Posts

Posted

Moim zdaniem nie ma szans na sprzedaż. Pierwszy raz spotykam się z czymś takim jak trudny kredyt. A na marginesie, jaka firma miałaby działać pod taką domeną bo chyba nie udzielająca kredytów ;)

Posted (edited)

Pierwszy raz spotykam się z czymś takim jak trudny kredyt. A na marginesie, jaka firma miałaby działać pod taką domeną bo chyba nie udzielająca kredytów ;)

No i byś się mocno zdziwił :)

Trudne kredyty są udzielane np. firmom które mają problemy z Zus, US itp. Z reguły są bardzo drogie ale jak firma potrzebuje zastrzyku finansowego to weźmie nawet drogi kredyt gdy nie ma innej możliwości.

I tak, są firmy działające w tym temacie i pomagające załatwić takie kredyty.

Widać od razu ,że kolega nie prowadzi działalności :)

EDIT 1: http://trudnekredyty.com.pl/

EDIT 2: http://trudne-kredyty.pl/

Edited by LordRandall
Posted (edited)

Czyli takie firmy szukają łatwych kredytów :) Sorry, ale to nie jest jakaś powszechnie rozpoznawalna fraza. Wyniki w google i w planerze słów też słabiutkie.

Edited by Maku Maku
  • Like 2
Posted (edited)

Według mnie nie jest zła. Ja bym potrzymał i czekał na klienta (zapytania, a myślę, że się pojawia). Temat jest dosyć niszowy, więc nie ma co patrzeć zbytnio na ilość wyników w Google. Dla doradztwa kredytowego, które specjalizuje się w tym obszarze, kupno takiej domeny za 1-2k, aby postawić tam zapleczówke to nie jest duży problem, ani żadna kwota wyciągnięta dla nich z kosmosu. Takie ceny często płacą "profesjonalnym firmom" za odpalenie jednej, zapleczowej stronki.

Edited by szogun