Jump to content

firmaubezpieczeniowa.pl

Recommended Posts

Posted

firmaubezpieczeniowa.pl

Witam

Jestem ciekaw Waszych opinii na temat domeny z 2008 r. Generyk, bogata branża ale nie jestem przekonany jak ją najlepiej zagospodarować. Wystawić na aukcję czy trzymać dalej i czekać na KK? A może jakiś PP? Proszę o opinie i wyceny.

Posted

Coś nie pasuje? Wg mnie słownikowy generyk 2-wyrazowy: firma + ubezpieczeniowa

Wpisz w G jeżeli nie wiesz o co chodzi... Ok, dla tych co już nie lubią pisać klik

Posted

Dziwna domena, niby fajna, ale jednak żadna firma ubezpieczeniowa nie powinna jej pożądać, ewentualnie może jakiś punkt sprzedający ubezpieczenia wielu firm, ale to też jakby na siłę. Tutaj nawet (imho) liczna mnoga średnio by dawała radę z pomysłem na kk czy zagospodarowanie (w sensie zarabianie na niej).

Posted (edited)

Ciekawa sytuacja. Niewątpliwie adwokaci zabijali by się o domenę adwokat.pl, brokerzy o broker.pl, sprzedawcy samochodów o samochody.pl, natomiast nie widzę potrzeby posiadania domeny firmaubezpieczeniowa.pl przez... firmę ubezpieczeniową. Nawet na pozycjonowanie do niczego, bo nikt nie szuka w google "firmy ubezpieczeniowej" tylko konkretnego ubezpieczenia/rozwiązania. Niemniej jednak *jakąś* wartość domena posiada, to znaczy żal puścić, a w razie bycia wolną - należy zarejestrować.

Edited by Liwiusz