Jump to content

Recommended Posts

Posted

SoftCenter.pl

Sprzedana parę lat temu, wróciła do mnie przechwycona przez AM.

Najwidoczniej mnie polubiła...

Teraz wspólnie poczekamy sobie aż ktoś polubi ją bardziej niż ja...

Jaką kwotą musiałby wyrazić swoje polubienie ewentualny "nowy" posiadacz żeby warto było się rozstać...?

:)

Posted

SoftCenter.pl

Sprzedana parę lat temu, wróciła do mnie przechwycona przez AM.

Najwidoczniej mnie polubiła...

Teraz wspólnie poczekamy sobie aż ktoś polubi ją bardziej niż ja...

Jaką kwotą musiałby wyrazić swoje polubienie ewentualny "nowy" posiadacz żeby warto było się rozstać...?

Wychodzi na to Bazyli, że to nie przypadkowa randka :)

Może lepiej naciesz się jeszcze swoją lubą, zanim przyjdzie Wam ponownie się rozstać, możesz później długo czekać z utęsknieniem na powrót w Twoje ramiona, a co za tym idzie będziesz narażony na stany depresyjne, nadużycia alkoholu i innych używek, co oczywiście pozwoli tylko na chwilę o niej zapomnieć i przynieść sercu ulgę... Później znowu wróci świadomość o stracie i poczucie bezradności wśród milionów innych adresów... Będziesz ich miał na pęczki, ale to już nigdy nie będzie ta sama SoftCenter sprzed lat...

Możliwe, że znajdzie nieodpowiedniego partnera, który nie będzie traktował jej tak dobrze jak Ty.

Być może będzie musiała sama zacząć na siebie zarabiać i rozstać się z dotychczasową sielanką w ciepłym portfolio...A później ktoś zabawi się jej uczuciami, żeby znowu porzucić. Jeżeli dojdzie do takiego scenariusza, mam nadzieję, że odnajdzie drogę w ciemnym tunelu, żeby trafić do Ciebie, a Ty sam zadbasz o to dając jej opcję ;)

• Like 1
Posted

Ciekawy adres na jakąś "konkurencję" dla dobreprogramy.pl Z drugiej zaś strony soft to nie software. Może to mieć jednak zaletę, bo ile Polaków wpisałoby prawidłowo software w pasek adresu? Patrząc na znajomość angielskiego Skandynawią to my nie jesteśmy (notabene gdzieś mi się w oczy rzucił artykuł, że w Polsce znajomość angielskiego wynosi 63%, według mnie chyba tylko w największych miastach) Kwotowo nie wycenię, zresztą mógłbym nie być obiektywny, gdyż dysponuje webcenter*pl Zapytania są, ale bez rewelacji...

• Like 1
Posted

Ciekawy adres na jakąś "konkurencję" dla dobreprogramy.pl Z drugiej zaś strony soft to nie software. Może to mieć jednak zaletę, bo ile Polaków wpisałoby prawidłowo software w pasek adresu? Patrząc na znajomość angielskiego Skandynawią to my nie jesteśmy (notabene gdzieś mi się w oczy rzucił artykuł, że w Polsce znajomość angielskiego wynosi 63%, według mnie chyba tylko w największych miastach) Kwotowo nie wycenię, zresztą mógłbym nie być obiektywny, gdyż dysponuje webcenter*pl Zapytania są, ale bez rewelacji...

Złóż ofertę będziesz miał komplet...