Jump to content

Recommended Posts

Posted

Strop.pl

Jako że ruszył sezon budowlany polecam z mych zasobów domenę :

Strop.pl

Oferty z proponowaną ceną proszę składać :

http://www.aftermarket.pl/domena/strop.pl?nostat=1&test_a=1&utm_source=direct_entry

Jednocześnie informuję iż nie jest to domena dla "łowców okazji" typu dam pińćset i biorę.

Domena idealna dla producenta czy też sprzedawcy stropów.

Niedawno rozważałem postawienie pod nią katalogu producentów wraz z ofertą i kalkulatorem kosztów zakupu danego stropu.

Z kilkunastoma firmami kontaktowałem się w celu rozeznania ewentualnego zainteresowania z ich strony tego typu reklamą ( w orientacyjnej kwocie 300 zł/rok ).

Zaznaczyłem jednak iż kwota ta może ulec zmianie o ile serwis rozbudowany będzie o inne funkcje ( np. oferta sprzedaży innych materiałów budowlanych )

Dwanaście z nich odpowiedziało pozytywnie a parę rozważa moją propozycję do dzisiaj.

:)

Trzeba pamiętać iż strop to nie tylko beton. To także stal, kształtki, zbrojenia i wiele innych gadgetów. Zatem wykorzystanie tego pomysłu daje spore szanse na szybki zwrot inwestycji w tą domenę.

Poważnych zapraszam do składania ofert. Niepoważnych odsyłam do rejestratorów prowadzących promocje "Domena za 0 zł".

• 1 month later...