Jump to content

Recommended Posts

Posted

Czy ktoś z Was ma jakiś pomysł na oryginalną nazwę dla portalu randkowego?

domena tylko krajowa *.pl

zastanawiam się nad portalem ogólnym oraz druga wersja to randki dla dorosłych

czekam na Wasze propozycje :)

Posted

To na randki chodzą też dzieci? Zamieściłeś ogłoszenie o kupno domeny, gdzie odpowiedzi praktycznie będą się zazębiać z odpowiedziami na ten post... mam wrażenie, że nie jest to poważne traktowanie użytkowników tego forum. Moja skromna opinia.

Posted (edited)

Czy jeszcze sobie Szanowny Pan czegoś życzy ?

A może oprócz wymyślenia nazwy życzysz sobie też od nas pokrycia kosztów rejestracji, hostingu, strony ?

Jak nie to szkoda...

:)

Nazwa firmy jak i Twój nick brzmi bardzo poważnie...szkoda że za tą nazwą Ty nie podążyłeś...

A tak na marginesie...Czy to nie przypadkiem Ty zaproponowałeś mi sprzedaż domeny :

LoveSex.pl

za całe 9 złociszy, uzasadniając swoją ofertę tym iż pod tą domeną nic nie ma ?

Podejście całkiem podobne do tamtego "asa"...

Edited by Bazyli
  • Like 1
Posted

to że dałem ogłoszenie o zakupie nie znaczy że nie mogę prosić o pomysł na inną nazwę niż te oferowane...
a może jestem skazany na zakup tego co mi proponują inni tylko dlatego żeby nie pojawiały się tutaj komentarze na temat mojego profesjonalizmu?

Posted
A może chodzi o to, że wymyślenie/znalezienie dobrej nazwy dla serwisu nie jest proste, zajmuje nieraz sporo czasu, a tutaj chcesz by ktoś za Ciebie to robił (szczególnie na forum, którego użytkownicy zarabiają na tym)

Co innego w przypadku ogłoszenia poszukiwania domeny, wtedy jest szansa, ze wybierzesz jakąś i komuś zwróci się za poświęcony czas.

• Like 2
Posted (edited)

to że dałem ogłoszenie o zakupie nie znaczy że nie mogę prosić o pomysł na inną nazwę niż te oferowane...

a może jestem skazany na zakup tego co mi proponują inni tylko dlatego żeby nie pojawiały się tutaj komentarze na temat mojego profesjonalizmu?

A może chodzi to iż piszesz na stronach swego serwisu o profesjonalizmie a ten post jakoś o tym nie świadczy?

Jak również o to że pytasz o pomysł na dobrą, czy bardzo dobrą nazwę na forum gdzie z ludzie z owych dobrych i bardzo dobrych "żyją"...

Pytanie o pomysł na dobrą domenę na tym forum jest niczym zafundowanie swojemu ulubionemu psu wakacji w Chinach...

A prawda kolego jest taka, że budżet masz gówniany a oczekujesz domeny PREMIUM...i to z najwyższej półki...

Edited by Bazyli