Jump to content

Domena JZ.pl - ostatnia tak tania dwuliterówka

Recommended Posts

Posted

Hmm ostatnio wystawiliscie domene GC.PL na Allegro i nadal jest podpieta pod serwis xn.pl.

A widzialem ze pare osob bralo udzial w aukcji.

Dlaczego domena jest nadal wlasnoscia xn.pl?

Chyba ze sie myle to prosze mnie poprawic ;)

Pozdrawiam

Posted

Witam,

Domena gc.pl nie została sprzedana, gdyż postanowiłem zamiast niej sprzedać jz.pl, dlatego aukcja została wycofana.

Jednocześnie informuję, iż domena jz.pl na 100% zostanie sprzedana po cenie wylicytowanej na allegro.

Pozdrawiam,

grupa_xn

• 2 weeks later...
Posted

Zdecydowanie za tanio. Gdybym wiedział, że za tyle pójdzie sprzedałbym 4 2znakowe i kwotę zamienił na jz.pl. Chyba je sprzedam i odłożę na następną skoro tak tanio można kupić na allegro 2literową.

Mimo to gratuluję sprzedaży.

Posted

Tanio? moze i tak, ale jak aukcja jest tylko po to zeby sobbie napedzic ludzi na domene i sie jaj iodwoluje przed samym koncem to chyba ktos tu robi kogos w cos...

Posted
Tanio? moze i tak, ale jak aukcja jest tylko po to zeby sobbie napedzic ludzi na domene i sie jaj iodwoluje przed samym koncem to chyba ktos tu robi kogos w cos...

Aukcja wygląda na poprawnie zakończoną. Włąściciel nawet na forum napisał, że zostanie za tyle sprzedana.

ps gc.pl też mogę za tyle kupić