Jump to content

Recommended Posts

Guest anglik
Posted

Jaki optymizm???

Reg Fee to jest około 100zł. ;)

Pozdrawiam.

cybersq

Posted

W nazwa.pl domeny nie są tak drogie. Poza tym reg fee oznacza cenę rejestracji a nie 0zł, dajmy na to, że to 50zł. Chciałby ktoś ją kupić za 50zł lub chociaż 20zł? ;)

Guest anglik
Posted
W nazwa.pl domeny nie są tak drogie. Poza tym reg fee oznacza cenę rejestracji a nie 0zł, dajmy na to, że to 50zł. Chciałby ktoś ją kupić za 50zł lub chociaż 20zł? ;)

Nie rozumiem. Jak w nazwa.pl domeny nie sa takie drogie???

Są w normalnych cenach, a nawet droższe niż u innych rejestratorów.

Coś mi się zdaje że za dużo w ostatnim czasie mówi się na forum o nazwa.pl, nawet z nazwisk niektóre osoby się wymienia.

Jakaś sugestia......., podpowiedz........, czy zwykły zbieg okoliczności..... hmm....

Pozdrawiam.

cybersq

Posted

Jezeli sugerujesz ze jestem z nazwa.pl to zapewniam Cie ze nie ;] Dodam też, że nie mam tylko 1 domene ;)

Cennik:

cena normalna/promocja/oferta specjalna

100,00zł/59,90 zł/29,90 zł

Wątpię, że autor postu dał za nią100zł ;)

Ale, nie ważne nie kłóćmy się ;)

Posted

Swoją drogą na co liczyłeś z domeny która ma kd=8. Znam takich domen setki i naprawde ciezko z nich odrobic rejestracje, a nawet jesli sie uda to po co zamrazac kapital na rok.

Posted
Swoją drogą na co liczyłeś z domeny która ma kd=8. Znam takich domen setki i naprawde ciezko z nich odrobic rejestracje, a nawet jesli sie uda to po co zamrazac kapital na rok.

Możesz je udostępnić w dziale Wolne Domeny ;)

Guest anglik
Posted
Jezeli sugerujesz ze jestem z nazwa.pl to zapewniam Cie ze nie ;] Dodam też, że nie mam tylko 1 domene ;)

Cennik:

cena normalna/promocja/oferta specjalna

100,00zł/59,90 zł/29,90 zł

Wątpię, że autor postu dał za nią100zł ;)

Ale, nie ważne nie kłóćmy się :P

Oh.... APZE.

Nie bądzmy dziecmi. Dobrze wiesz że nic nie sugeruję odnośnie Twojej osoby.

Są inne metody emarketingu. I Ty dobrze o tym wiesz. ;)

Jeżeli już jest napisany CENNIK TEJ FIRMY, (o który nie prosiłem), to z łaski Swojej dopisz dwa słowa o regulaminie promocji :P

To dział na wyceny, a nie CENNIKOWNIA REJESTRATORÓW !!! :P

Blokuje temat. :P

Pozdrawiam.