Jump to content

Recommended Posts

Posted

Wg mnie KK w ogóle się nie znajdzie.

Widzę, że należysz do tych osób z forum, które nie potrafią uzasadnić swojej wypowiedzi. Będę w każdej swojej odpowiedzi kładł nacisk na to, żeby każdy wyjaśnił swoją odpowiedź, bo w tej chwili jest ona z dupy wzięta i mogę sobie Twoją wypowiedzią jedynie tyłek podetrzeć :)

Jeżeli już ktoś wyraża swoją opinię, to mógłby chociaż wysilić się, żeby ją uzasadnić. To takie trudne czy myślenie boli w święta? :D

Posted (edited)

Widzę, że należysz do tych osób z forum, które nie potrafią uzasadnić swojej wypowiedzi. Będę w każdej swojej odpowiedzi kładł nacisk na to, żeby każdy wyjaśnił swoją odpowiedź, bo w tej chwili jest ona z dupy wzięta i mogę sobie Twoją wypowiedzią jedynie tyłek podetrzeć :)

Jeżeli już ktoś wyraża swoją opinię, to mógłby chociaż wysilić się, żeby ją uzasadnić. To takie trudne czy myślenie boli w święta? :D

rr (skrót ang. remote control) + cars(lm!. j angielski) + com.pl = 0zł

car.com.pl i cars.com.pl jeszcze byłby ok i można byłby liczyć na sprzedaż.

edit: mam nadzieję, że teraz już rozumiesz co miałem na myśli ;)

Edit 2: lubię domeny .com.pl i nawet sporo ich już sprzedałem nawet słowa w j. angielskim ale ta Twoja jest słaba.

Edited by zabaco
Posted

rr (skrót ang. remote control) + cars(lm!. j angielski) + com.pl = 0zł

car.com.pl i cars.com.pl jeszcze byłby ok i można byłby liczyć na sprzedaż.

edit: mam nadzieję, że teraz już rozumiesz co miałem na myśli ;)

Edit 2: lubię domeny .com.pl i nawet sporo ich już sprzedałem nawet słowa w j. angielskim ale ta Twoja jest słaba.

Nie bardzo wiem co chciałeś udowodnić. rccars.pl - funkcjonuje sklep z działu RC, rccars.com - również domena wykupiona jako przekierowanie pod sklep :)

z modelami RC :) Nazwa domeny jest prawidłowa i zamierzona.

Jeżeli nie zrozumiałeś, to tak, chodziło mi o nazwę domeny Remote Cars, a nie po prostu samochody :)

Posted

Jeżeli już ktoś wyraża swoją opinię, to mógłby chociaż wysilić się, żeby ją uzasadnić.

Nie bardzo wiem co chciałeś udowodnić.

Ze względu na święta napiszę tylko:

Wesołych Świąt :)