Jump to content

Recommended Posts

Posted

polskieciuchy.pl

Cześć,

proszę o opinię ( nie wycenę ) domeny polskieciuchy.pl. Od dwóch tygodni była w rezerwacji ale w końcu odpuszczona. Kwestia po co ktoś ją przyblokował ( albo miał klienta i się z nim droczył ale był ciekawy czy coś z tego będzie ). W danych abonenta było pusto.

Zastanawiam się czy warto ją puścić na giełdę ( na razie na sedo od dzisiaj wisi ) wsadzić na parking czy próbować coś na niej postawić ( porównywarkę cen, aukcje, giełdę ) dotyczącą tylko odzieży robionej w Polsce. Zwłaszcza, że coraz częściej się słyszy, że ta z Chin, Bangladeszu etc jest droższa bo sieci podbijają cenę od tej robionej u nas. Może słowo ciuchy nie kojarzy się najlepiej ale łatwiejsza do zapamiętania niż odzież.

Posted

Ja ją "przyblokowałem" 11.04 w paczce z kilkudziesięcioma tysiącami innych domen...

Nie sugeruj się tym, że coś tam jest w rezerwacji bo powodów tego może być wiele. Ja przynajmniej nigdy nie patrze na wygasające rezerwacje jeżeli w danym dniu chce coś rejestrować z palca. Ogólnie domeny bym nie zarejestrował. Może jakieś niskie xxx możliwe gdy znalazłby się KK.