Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

[...] ale nie wiem, jak można by ją wykorzystać

http://selfies.pl/ :P

edit: mi się też wydaje fajna ale nie wiem za ile można ją sprzedać.. Myślę, że niskie xxxx możliwe jak trafi na zapaleńca co będzie chciał coś pod nią stawiać.

Edited by vul
Posted

a nie jest już za późno na taką formę publikowania zdjęć? Temat gorący kilka lat temu, dzisiaj mało kto już o tym mówi.

Dopóki ludzie będą sobie robili zdjęcia to nie będzie.

• Like 1
Posted

Dopóki ludzie będą sobie robili zdjęcia to nie będzie.

nie neguję tego, ale sama forma robienia selfie i hasło selfie wielkie łoł ma już za sobą.

Posted (edited)

Ale to samo hasło każdy zna, łatwo zapamięta, więc domena będzie wpadać w pamięć - a możliwa jest to wykorzystania nawet w branży dość odległej od robienia selfie sensu stricto (jako nazwa agencji itp.). Tylko dobrze by było mieć do kompletu selfi.pl

Edited by Liwiusz
Posted

nie neguję tego, ale sama forma robienia selfie i hasło selfie wielkie łoł ma już za sobą.

Ta moda raczej nie przeminie, bo zaspokoja ona pewną narcystyczną potrzebę części społeczeństwa.

Sama domena fajna, świetna pod własny projekt, niestety pewnie ze sprzedażą jej będzie trochę gorzej.

Posted

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. W jaki mogę sposób oszacować wartość domeny wraz z serwisem?

Statystyki miesięczne :

Liczba odsłon : 1 000 000

Użytkownicy : 100 000

Współczynnik odrzuceń 23%

60% wejść bezpośrednich, reszta z google.

Czy jest sens utrzymywać zawartość +18 na tej domenie?, czy lepiej usunąć stronę i wystawić samą domenę na sprzedaż.

Pozdrawiam.

Posted (edited)

Teraz wszedłem na Twój serwis, na starcie powitał mnie pop-up fejsbuka z serwisu erotycznego :ph34r::lol: Nie wiem skąd wpadł Ci pomysł stawiania serwisu erotycznego na tej domenie.

Edited by szogun
Posted

Liczba odsłon : 1 000 000

Użytkownicy : 100 000

Współczynnik odrzuceń 23%

To chyba oczywiste, że aby oszacować wartość serwisu należałoby podać miesięczne zarobki?

Czy jest sens utrzymywać zawartość +18 na tej domenie?, czy lepiej usunąć stronę i wystawić samą domenę na sprzedaż.

Milion odsłon i chcesz to usuwać żeby wystawić domenę wartą średnie x.xxx zł na sprzedaż...ej zbłądziłeś kolego...

• Like 1