Jump to content

Recommended Posts

Posted

No to rzeczywiście konkurencja potężna...

Nie chodzi o to, że konkurencja, tylko o to po co kopiować innych. Swego czasu były też inne fora poświęcone domenom, kopie di.pl i umarły śmiercią naturalną.

• Like 1
Posted (edited)

Nie chodzi o to, że konkurencja, tylko o to po co kopiować innych. Swego czasu były też inne fora poświęcone domenom, kopie di.pl i umarły śmiercią naturalną.

O czym Ty piszesz ? To jak ktoś raz coś zrobił to już nic w temacie nie można działać ? A gdzie miejsce na rozwój, ulepszanie czy zmianę... Z takim podejściem to świat by stał w miejscu... Niech gość działa, robi jak najwięcej a może się przebije i co go obchodzą inni...

Edited by Maku Maku
Posted

O czym Ty piszesz ? To jak ktoś raz coś zrobił to już nic w temacie nie można działać ? A gdzie miejsce na rozwój, ulepszanie czy poprawianie... Z takim podejściem to świat by stał w miejscu... Niech gość działa, robi jak najwięcej a może się przebije i co go obchodzą inni...

Oczywiście nikt nikomu nie broni robić coś po swojemu i się rozwijać. Jedak sukcesu temu nie wróżę. Piszesz, że inni to żadna konkurencja, jednak inni mają po 133 członków, a ta grupa ma zaledwie 10.Jeśli chodzi o ulepszanie i poprawianie, to ja nie widzę w tej nowej grupie czegoś nowego, tylko kopiowanie tego co już jest. Czas pokaże kto miał racje.

• Like 1
Posted (edited)

Czas pokaże kto miał racje.

Czas nic nie pokaże bo mi nie chodzi o to kto ma racje i czy projekt wypali ale o to, że jak ktoś coś robi to trzeba mu dać szansę...

Edited by Maku Maku
Posted

Czas nic nie pokaże bo mi nie chodzi o to kto ma racje i czy projekt wypali ale o to, że jak ktoś coś robi to trzeba mu dać szansę...

Dać szansę - jasne. Kopiować innych, nie wnosząc nic nowego już nie.