Jump to content

Recommended Posts

Posted

rowery.net

Witam.

Domena z 2003 r. , na sklep rowerowy itp. idealna , wszystkie sensowne i mniej sensowne końcówki pozajmowane .

Jak szacować jej wartość? Miałem 2 zapytania ale chyba przesadziłem z ceną :)

Ktoś coś napisze?

Posted

Domena fajna, trzeba tylko cierpliwie czekać na KK. Można się doczekać lub nie, od inwestora domenowego kwota do wzięcia to okolice 1000 zł.

Posted

Zgaduje, że te oferty były rzędu niskiego i średniego xxx. Czy tak?

oferty były na średnie xxx i niskie xxxx , cena w miarę sensownego roweru to przedział średniego x.xxx - wysokiego x.xxx , rowery dla zawodowców to już kwoty zaczynające się od xx.xxx w górę

Posted

W ramach ciekawostki - w Holandii ze względu na notoryczny proceder kradzieży rowerów - większość osób zaopatruje się w stare/tanie rowery. W Polsce może i wygląda to lepiej, ale też nie sądzę aby ludzie masowo kupowali rowery za 7k.
A czasy, gdy dzieciakom kupowało się po rowerze na komunie - odeszły bezpowrotnie.

No i ten .net.

Na taki malutki plus składa się to, że ostatnio modny/trendy staje się zdrowy styl życia, głównie bieganie,
ale i w pewnym stopniu jazda rowerem.

Wg mojej opinii: 1500-2000 PLN dla KK.

Posted

cena w miarę sensownego roweru to przedział średniego x.xxx - wysokiego x.xxx ,

Proszę Cię :)

Jeśli chodzi o wycenę to myślę, że 2-3k max.

Posted

Proszę Cię :)

Wbrew pozorom znam sporo ludzi dla których rower zaczyna się od 3 tys. w górę a wszystko co kosztuje mniej to nic nie warte g..... :)

Co do domeny to celuję w przedział 5-7 tys. co wydaje mi się realne.

Posted

Wbrew pozorom znam sporo ludzi dla których rower zaczyna się od 3 tys. w górę a wszystko co kosztuje mniej to nic nie warte g..... :)

Co do domeny to celuję w przedział 5-7 tys. co wydaje mi się realne.

I wyciągnąłeś taki wniosek ? :)

Mam w pracy znajomego, który uważa, że dobre buty do biegania zaczynają się od 1k i takie on kupuje. Jednak jak go znam 7 lat to może kilkanaście razy był biegać ;)

Rowerem jeżdżę prawie co dzień, robiąc kilka tysięcy km rocznie i uważam, że sensowny rower można kupić na jesień za 2k, chociaż sam jeżdżę droższym.

Posted

... ręka w gorę kto kupił lubi ma zamiar kiedykolwiek kupić rower przez internet? ;-)

1k-1.5k

Niestety końcówka .net bardzo obniża wartość owej domeny.

• Like 1