Jump to content

Recommended Posts

Posted

MarkowaBielizna.pl

Witam.

A co sądzicie o takiej domenie?

Miałam kiedyś ofertę za 1000 złotych ale tranzakcja nie doszla do skutku,ponieważ kupujący nie wpłacił kasy.

Pozdrawiam

Posted

Niski wynik średniej liczby wyszukiwań w planerze słów kluczowych, a do tego każda znana marka działa pod swoją nazwą. Wszystko powyżej średniego xxx będzie sukcesem dla sprzedającego. Mała anegdota z pewnego odcinka programu, z pewnym zacnym gościem, nie mogę się powstrzymać, coś na poprawę humoru :) "Czy te wina są markowe?" (gość programu miał tanie wina w rękach) "Jeśli pije je Marek to na pewno" ;)

• Like 1
Posted

Pod sklep w necie (taki outletowy?) nie jest zła,chociaż nie sprawdzałem popularności tej frazy,to niskie xxxx całkiem realne, natomiast nie sądzę , że któryś z producentów, poważne zainwestuje, bo jak napisał blazej,oni stawiają na rozpoznawalność własnych brandów

Posted

Ciężko wywróżyć czy się sprzeda, czy też nie, ale w przypadku ewentualnego zainteresowania kwota XXXX nie będzie żadną ceną z kosmosu. To, że marki działają pod swoimi domenami o niczym nie świadczy bo w dzisiejszych czasach często takie domeny mogą być zagospodarowane jako witryny marketingowe z nastawioną konwersją na stronę docelową (czyli "brandową"). Z drugiej strony, może być też wykorzystana jako outlet jak słusznie andrasz zauważył.

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

Może nazwa fajna ale zainteresowania żadnego. ..

Czasem nie ma zainteresowania i nagle pojawia się kupiec. Jeśli jest dużo zapytań to zwykle pochodzą od innych inwestorów.

Posted

No ale nowe brandy przecież powstają... szczególnie w branży kobiecej...

Tym bardziej chcą wypromowaćjeśli jest nowy :)