Jump to content

ePorady.pl, Hotele-Polskie.pl, Zapodaj.pl , Kredytowanie.pl

Recommended Posts

Posted

Kilka domen:

ePorady.pl .

Rynek porad przez internet bardzo rozwija się: porady psychologiczne, porady prawne, itd.

Myślę, że domena z racji swojej ogólności nadaje się na przykład na stworzenie serwisu, który skupiał by różnych specjalistów, z różnych branż, którzy odpłatnie udzielali by porad przez internet.

HotelePolskie.pl - niedawno przytuliłem tą domenę. Dobrych domen turystycznych już w zasadzie nie ma do wzięcia. Pod Hotele-Polskie.pl działa serwis rezerwacyjny.

Zapodaj.pl - według mnie nadaje się na serwis typu fotosik, patrz, itd.

Kredytowanie.pl - nadaje się na zarobkowy serwis z produktami bankowymi. Zresztą chyba coś takiego postawię - rogram partnerski Bankier, czy coś w tym stylu.

Guest anglik
Posted

No brawo!

Przecież masz wycenione te domeny, to po co sztucznie podtrzymujesz temat?

Pozdrawiam.

Posted
No brawo!

Przecież masz wycenione te domeny, to po co sztucznie podtrzymujesz temat?

Pozdrawiam.

Coś się uparłeś na mnie...

To po co odpisujesz jak nie masz nic do powiedzenia? Nabijasz sobie posty? Ktoś wspomniał gdzieś - 400 użytkowników na forum, więc proszę o opinie innych osób. Opinie Daniela bardzo sobie cenię ale cenię sobie również opinie innych użytkowniów forum.

Proszę nie udzielaj się już w tematach zakładanych przez użytkownika SELES.

Guest anglik
Posted

Nie uparłem się na nikogo tylko grzecznie się zapytałem czy panie też mogą wyrazic opinie.

Temat wisi od czterech dni jeżeli ktoś miał ochotę się wypowiedziec, to już to zrobił.

Pozdrawiam.

ps.jakie posty??? nabijanie???

Posted
Nie uparłem się na nikogo tylko grzecznie się zapytałem czy panie też mogą wyrazic opinie...

Proszę nie udzielaj się już w tematach zakładanych przez użytkownika SELES.
Posted

eporady.pl 2000zł pod eporady.com jest jakaś stronka adwokatów przyszłościowa branża krótka łatwa do zapamiętania

hotelepolskie.pl 1500zł gdyby nie hotele-polskie.pl było by 1200zł

zapodaj.pl 200-300zł

kredytowanie.pl 500-600zł