Jump to content

Recommended Posts

Posted

Proszę o wycenę domeny outsourcing.pl . To mój ostatni nabytek więc chętnie poznam Wasze zdanie co do ceny. Domenke nabyłem na najbliższe 3-5 lat więc chętnie usłysze też zdanie co do jej ceny w przyszłości i potencjalnych możliwości.

Dzięki za pomoc.

Posted
Proszę o wycenę domeny outsourcing.pl . To mój ostatni nabytek więc chętnie poznam Wasze zdanie co do ceny. Domenke nabyłem na najbliższe 3-5 lat więc chętnie usłysze też zdanie co do jej ceny w przyszłości i potencjalnych możliwości.

Dzięki za pomoc.

Tu zdecydowanie nindzy nie bedzie. Bardzo dobra domena.

Kulas.

P.S. Uwazaj na tych ktorzy pisza, ze domena nic nie warta, a pozniej po cichaczu z innych kont pocztowych itp pytaja sie czy jestes zainteresowany sprzedaza.

Posted

Kulas.

P.S. Uwazaj na tych ktorzy pisza, ze domena nic nie warta, a pozniej po cichaczu z innych kont pocztowych itp pytaja sie czy jestes zainteresowany sprzedaza.

Spokojnie, gdyby w przypadku tej domeny padały takie stwierdzenia to występuje z formalnym wnioskiem o zamknięcie działu ;)

Guest anglik
Posted

Kulas.

Ta domena to nie jest nindża, to jest ciężko zbrojna husaria Sobieskiego pod Wiedniem + GROM.

Pozdrawiam.

Posted

Podnosze temat, i proszę o brak personalnych wycieczek, tylko merytoryczna wycene. Rozumiem, że domena trudna do wyceny, ale z chęcia poznam wszystkie opinie na jej temat.

Posted
Podnosze temat, i proszę o brak personalnych wycieczek, tylko merytoryczna wycene. Rozumiem, że domena trudna do wyceny, ale z chęcia poznam wszystkie opinie na jej temat.

Moim zdaniem ok. 3850 zł. ;-)

Posted

Mowia, ze domena jest warta tyle ile ktos gotowy jest za nia zaplacic ja jednak mysle, ze domeny w internecie traca same w sobie na wartosci jesli nie laczy sie z nimi jakas pozycja w wyszukiwarkach czy tez nie jest odwiedzana przez jakas liczbe internautow. Mowiac wprost sama w sobie domena nie jest warta wiele jesli nie wlorzy sie w nia nawet odrobiny pracy aby zmienic dodatkowe czynniki o ktorych mowie wyzej. Od reki moge dac za nia gora 50 pln.

Posted
Mowia, ze domena jest warta tyle ile ktos gotowy jest za nia zaplacic ja jednak mysle, ze domeny w internecie traca same w sobie na wartosci jesli nie laczy sie z nimi jakas pozycja w wyszukiwarkach czy tez nie jest odwiedzana przez jakas liczbe internautow. Mowiac wprost sama w sobie domena nie jest warta wiele jesli nie wlorzy sie w nia nawet odrobiny pracy aby zmienic dodatkowe czynniki o ktorych mowie wyzej. Od reki moge dac za nia gora 50 pln.

Ja jestem całkiem innego zdania, ale na życzenie autora nie będę robił OT.

Górne granice XX.XXX

• 8 months later...
Posted

Autorowi tematy nie chodzilo o przyklady dzialan outsourcingowych a jego kategorie/rodzaje.

Domena jest b. dobra. Zaluje ze jej nie wzialem za te 4k pol roku temu na allegro.. gat dem... ;)

Moja domena outsourcingowa jest payrolling.pl (outsourcing kadrowo - placowy) ;)

Posted

Cena jak pojawiła sie na allegro była efektem długich negocjacji i jak mi się zdaje kłopotów/potrzeby finansowej poprzedniego właściciela. Nie będę się spierał, co do faktu, że było warto i był to jeden z moich najlepszych zakupów na allegro.

Posted

Nie ma się czym się jarać, żadna większa firma ci jej nie kupi. Myślisz że accenture lub chociaż infovide czy inne zrobią sobie przekierowanie na swoją stronę zapomnij;), nikt tak nie szuka klientów, bądźmy realistami małe szanse, że ją sprzedasz.

Posted

Dobra domena, jednak nie przesadzałbym z wyceną. Rodzajów outsourcingu jest mnóstwo, np. BPO, ITO. Poza tym, jak już napisano wyżej, klientami firm świadczących usługi tego typu są równie duże firmy. Proces ich pozyskiwania odbywa się zatem trochę inaczej niż w przypadku standardowych usług, produktów w internecie (małe szanse na sprzedaż za dobre pieniądze).

Moja wycena 5k PLN.

Posted
Nie ma się czym się jarać, żadna większa firma ci jej nie kupi. Myślisz że accenture lub chociaż infovide czy inne zrobią sobie przekierowanie na swoją stronę zapomnij;), nikt tak nie szuka klientów, bądźmy realistami małe szanse, że ją sprzedasz.

Wiesz nie będę sie spierał, w każdym razie w czasie ostatniego pół roku miałem już oferty 1x.xxx, wiec chyba rzeczywiście, bądźmy realistami, małe szanse, że ktoś ją kupi. Poczekam niech spadnie, może w dropped ktoś się za 80 zł zdecyduje.

Posted
Wiesz nie będę sie spierał, w każdym razie w czasie ostatniego pół roku miałem już oferty 1x.xxx, wiec chyba rzeczywiście, bądźmy realistami, małe szanse, że ktoś ją kupi. Poczekam niech spadnie, może w dropped ktoś się za 80 zł zdecyduje.

Myślę, niestety, że nie masz racji. Wątpię żeby nawet w dropped ktoś się na nią zdecydował... taka nindża...

Posted
w czasie ostatniego pół roku miałem już oferty 1x.xxx, wiec chyba rzeczywiście, bądźmy realistami, małe szanse, że ktoś ją kupi.

Człowieku to było sprzedawać na co czekasz myślisz że ktoś ci da kilka milionów, naprawde ocena na di nic nie znaczy. Rozumiem że wcześniejszy właściciel nie miał maila że nie dostawał takich wysokich stawek i tobie sprzedał za bezcen?

Posted

Ładna domena. Czekaj tylko na odpowiedniego kupca i wysokie oferty są tu możliwe. Za jakiś czas ktoś pewnie będzie chciał zrobić magazyn o outsourcingu, bądź jakaś firma outsourcingowa się połasi. Napewno XX XXX PLN.

Posted

Ładna domena. Dla branżowego wortalu/czasopisma nie można wymarzyć sobie lepszej. Powyżej 20k moim zdaniem.

Kiedyś miałem czapnąć outsourcer.pl, ale przespałem ;)

Posted
Ładna domena. Dla branżowego wortalu/czasopisma nie można wymarzyć sobie lepszej. Powyżej 20k moim zdaniem.

Kiedyś miałem czapnąć outsourcer.pl, ale przespałem :P

A ja przespałem możliwość kupna Outsourcing.pl, ale przespałem

P.S.

Outsourcer.pl ja złapałem i Outsource.pl też :P