BigDomains 31 Report post Posted April 25, 2017 szukam rejestratorow - innych niz aftermarket czy premium - gdzie authinfo dla domen .pl dostane od reki (bez papierologii, kod dostepny w panelu lub ew. po wysylce podpisanego wniosku mailem (zadnych skanow dowodu os.)) i ceny przedluzen sa rozsadne przy wiekszej ilosci domen? ktos cos moze polecic - z gory dzieki! Share this post Link to post Share on other sites
rok1978 68 Report post Posted April 25, 2017 może domeny.tv? Share this post Link to post Share on other sites
dezso 14 Report post Posted April 25, 2017 Osobiście korzystam z gnum.pl do przedłużania domen .pl. Share this post Link to post Share on other sites
Atari130XE 5 Report post Posted April 25, 2017 Widzę w gnum.pl 39,99zł a podobno cena hurtowa w NASK to 40zł - ale widocznie to cena wyjściowa którą się da negocjować. Czy ktoś się orientuje jakie są ceny hurtowe? Bo może warto zostać rejestratorem jak ma się dużo domen(mnie to nie dotyczy - pytam z czystej ciekawości). Share this post Link to post Share on other sites
dezso 14 Report post Posted April 25, 2017 Wydaje mi się, że nie można taniej niż 40 zł netto. Być może rekompensują sobie ten 1gr + vat z innych usług, jak odnowienie czy coś. Share this post Link to post Share on other sites
krzysiekmat 45 Report post Posted April 27, 2017 Może biznes host https://biznes-host.pl/start/?ref=216770 Share this post Link to post Share on other sites
coolos 114 Report post Posted April 28, 2017 OVH, ale dopiero po 3 miesiącach od przeniesienia danej domeny możesz uzyskać kod auth info w panelu. Share this post Link to post Share on other sites
xenu 0 Report post Posted May 6, 2017 Jak wygląda sprawa z authinfo w vbe.pl? Można pobrać kod z panelu? Share this post Link to post Share on other sites
merodi 0 Report post Posted September 12, 2017 W OVH ja mam kody do domen w ciągu 1 minuty, ale nie .pl tylko inne rozszerzenia. Share this post Link to post Share on other sites
FlashT 297 Report post Posted May 12, 2018 (edited) OVH w ogóle się nie zna na domenach PL. Od 2 lat walczę z nimi o respektowanie regulaminu NASK. Mam już dość tego, że domeny, które sprzedałem, a zostały do nich przeniesione są nadal na moich kontaktach. Nawet sam NASK nic sobie z tego nie robi mimo tego, że to niezgodne z regulaminem. Albo widzi większy zysk w trzymaniu takiego rejestratora, albo nie potrafi się dogadać z żabojadami. Zastanawia mnie jak to działa jak usunę taki kontakt z mojej listy kontaktów jako rejestrator. Ale też nie chcę być chamem w stosunku do klientów, którzy domeny kupili. Edited May 12, 2018 by FlashT Share this post Link to post Share on other sites