Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam,

Właśnie stałem się właścicielem domeny: dinner.pl

Tą samą nazwę z końcówką .com.pl zarejestrowała firma, oferująca pokoje gościnne.

Reszta domen jest zajęta.

Interesuje Mnie obecna wartość domeny.

Proszę o wycenę.

Pozdrawiam

Guest anglik
Posted
LOL. ;)

Dzięki za "profesjonalną" wycenę.

To jest wyrażanie opinii.

Pozdrawiam.

Posted
Mi sie ogólnie wydaje bezcelowe dodawanie ang słów do .pl gdyby to było dinner.com to co innego, ale dinner.pl to bez sensu

Temat wałkowany wiele razy. Jest wiele angielskich fraz, które weszły do potoczego języka i zdecydowanie jest sens takie domeny rejestrować, przykładów nie muszę chyba podawać.

Dinner rzeczywiscie nie jest zbytnio popularnym określeniem, ale na wszystko można znaleźć amatora.

Dla jakiejś firmy cateringowej, obsługującej firmy mogło by się i nadać. Myślę, że max 200 zł.

Posted
Temat wałkowany wiele razy. Jest wiele angielskich fraz, które weszły do potoczego języka i zdecydowanie jest sens takie domeny rejestrować, przykładów nie muszę chyba podawać.

Nie no wiadomo, że jeśli słowo weszło do potocznego języka to warto rejestrować, ale nie takie jak ta, ale kupiec sie zawsze może znaleźć ;)

Posted
@Dariush, @Daniel powariowaliście :)

Można wątpić czy domena jest warta regfee

Wiesz jak to jest z wycenami - dopóki ktoś nie kupi, nie wiadomo czy wycena jest coś warta..

Ja za kilkaset złotych mógłbym kupić tą domenę, dlatego uważam, że jest tyle warta.

--

Daniel Dryzek

http://www.active24.pl

http://dryzek.com

Posted
Dokładnie. Ja bym jej nie zarejestrował choćby była wolna :)

Nie znasz się na interesach. Gdyby była wolna, to bym ją zarejestrował i sprzedał p. Danielowi za kilkaset złotych. Czysty zysk. ;-)

A tak serio, również uważam, że parę stówek jest warta.