Jump to content

kartyplatnicze.waw.pl

Recommended Posts

Guest anglik
Posted

Za złotówke .... a co mi szkodzi.

Co sadzicie o domenach regionalnych, przedstawiaja jakąś wartośc? Np. te warszawskie?

Z całego serca zapraszam do wyrażania opinii o domenie zarówno PANIE jak i panów.

Pozdrawiam.

Posted

Gdybyś znał moją opinię na temat tej domeny to nie byłoby już tak miło i z całego serca ;)

Podejrzewam że masz jakieś pojęcie na temat domen ale to pojęcie nie przekłada się na rejestracje :P

Jest jeszcze troszkę domen dużej wartości, nie rejestruj takich domen jak kartyplatnicze albo m0ney

Zobacz jakie ja rezerwowałem w temacie 70 domen - żadna Ci nie przypasiła?

Jeśli już takie domeny są za grosze to może rejestrować coś w stylu okna, kredyt, komputery itd

zawsze kilkadziesiąt złotych można za to wziąć.

Są ludzie w Polsce którzy polują na super nowości w stylu "szafalesiaka.pl" albo "listawilsztajna.pl"

to może Ty bądz szybszy i zarezerwuj sobie "pakietkluski.pl"

Najgorsze co może się przytrafić rejestrującemu domeny to jego własna wizja zastosowania

rejestrowanej przez niego domeny.

Jednym słowem ta domena to stuprocentowy ZONK!

Posted

Spoko ;)

Moją pierwszą domeną jaką zarejestrowałem to była ipraca.pl ( zapłaciłem za nią chyba 149 zl w az.pl )Zarejestrowałem ją aby stworzyć serwis pracy ale słomiany zapał przeważył i domena przez rok przeleżała. Nie myślałem o tym że mógłbym ją sprzedać np. na Allegro no i domenka przepadła...

Posted

Nie offtopujcie tylko wyceniajcie domenę zamieszczoną w temacie ;] Proponuję założenie tematu "Moja pierwsza domena" i tam wspominanie przeszłości...

Domenę wyceniam na 0-5 zł :]

Guest anglik
Posted
Spoko ;)

Moją pierwszą domeną jaką zarejestrowałem to była ipraca.pl ( zapłaciłem za nią chyba 149 zl w az.pl )Zarejestrowałem ją aby stworzyć serwis pracy ale słomiany zapał przeważył i domena przez rok przeleżała. Nie myślałem o tym że mógłbym ją sprzedać np. na Allegro no i domenka przepadła...

To gratuluje. Nie każdy jest doskonały.

Pozdrawiam.

Posted
Podejrzewam że masz jakieś pojęcie na temat domen...

Rejestrując taką domenę ? :P :P ;)

ps Temat moja pierwsza... to dobry pomysł ;)

Posted

Domena waw.pl jest w miare popularna w Warszawie.

Jednak rejestrowanie domen typu kartyplatnicze.waw.pl nie ma zupelnie sensu. Jesli juz wogole to ma sens zarejestrowanie domen zwiazanych z konkretnie swiadczonymi uslugami lub sprzedawanymi poszukiwanymi produktami, typu: weterynarz.waw.pl, tlumaczenia.waw.pl, klimatyzacja.waw.pl, okna.waw.pl . Mam zarejestrowanych kilka tego typu domen zwiazanych scisle z zakresem swiadczonych przeze mnie uslug skierowanych dla mieszkancow Warszawy i okolic. Zarejestrowalem je tylko dlatego, zeby nie zrobila tego konkurencja, gdyz jak wspomnialem sa dosyc popularne w Warszawie. Na jednej postawilem serwis, inne przekierowalem do wlasciwych serwisow i widze, ze generuja ruch. Jednak wartosci przy ewentualnej odsprzedazy nie maja zadnej, chyba ze komus bardzo bedzie zalezec.

Zastosowanie tego typu domen jest bardzo ograniczone - rozpoznawalne sa tylko w danym regionie. W trojmiescie popularne sa domeny gda.pl, w Poznaniu poznan.pl.

Guest anglik
Posted

@SELES Dziekuje to było ciekawe. Dobra lekcja poglądowa.

Myślę ,że wielu na niej skorzystało.

Ja też, wiecie miałem kiedyś pracuj.pl , ale.............

Pozdrawiam.

ps.i znowu się czegoś nauczyłem

Posted

I do tego jaki wielki ZONK!!!

Ale nie taki, anglik, jak ta twoja domena www.łódż.pl, czy jak to tam było z tym "ż"

Tym razem domena za 1pln...może następnym skusisz się na wystawienie jakiegoś darmowego aliasa?

Guest anglik
Posted

Tak, pamiętam jak wszyscy stukali się w głowe z tą łodżią i jak mi znajomi odradzali kupno siatkówka.pl.

Siatkówkę sprzedałem, a łódż.pl średnio 23 odsłony dziennie, i jest tendencja wzrostowa, ctr prawie 45%. Najczęściej szukane łódż hotels, łódż Poland.

A z kartami.waw........ 'zamejluje' po firmach w tygodniu.

Pozdrawiam.