Jump to content

Recommended Posts

Posted

JakOdniescSukces.pl

Rozwój osobisty - Motywacja - Sukces

JakOdniescSukces.pl - Domena z rynku rozwoju osobistego. 

Dlaczego uważam, że domena ma potencjał? 

- Od kilku lat rynek rozwoju osobistego rośnie, coachów, kołczów, motywatorów, coraz więcej, jak i samych chętnych, niekiedy wręcz uzależnionych. 

- Ceny na rynku różnych szkoleń, wideoprezentacji, webinarów są niekiedy piekielnie drogie po kilka tysięcy, a ludzie za to płacą - więc jest popyt, dlatego uważam że domena ma spory potencjał finansowy. 

- Bliźniacza domena bloga finansowego #1 w Polsce Michała Szafrańskiego JakOszczedzacPieniadze.pl odniosła wielki sukces, więc można przyjąć że nazwa jest przyjemna i chwytliwa.

- Sukces dzisiaj jest odmieniany przez wszystkie przypadki, a synonimy tego słowa można odnieść do wielu branż jak NLP, relacje damsko-męskie, sukces finansowy, biznesowy, edukacyjny, rozwój osobisty, sportowy, motywacji itd. 

Powód sprzedaży:

Kompletnie nie jest mi ta domena potrzebna, a uważam osobiście, że ma ona spory potencjał który ktoś mógłby z niej wykrzesać. Ja chyba za to jestem za leniwy. ;)

W moim odczuciu cena domeny ma widełki między 400-2600 PLN w zależności od "motywacji" :P nabywcy. 

• apze locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.