Jump to content

falch.pl, falch.com.pl

Recommended Posts

Posted

Co myślicie o domenach www.falch.pl i www.falch.com.pl

Kupiłem je bo jest już www.falch.eu , info, com, de itd.

Słyszałem natomiast, że firma Falch może wystąpić na drogę prawną i żądać ode mnie tych domen jak to wygląda w praktyce?

Pozdrawiam

Guest anglik
Posted

Bardzo wątpie żeby ta firma 'zabijała się' za tą domeną. Z tego co zdążyłem się zorientowac już posiada w polsce firmę-przedstawicielsto; która zajmuje się dystrubucją ich produktów. Nie chciało mi się głębiej szperac, ale na pierwszy rzut oka podobnie działa w innych krajach, chociaż w Czechach pod tym adresem rzeczywiscie jest ta firma, ale nie ma jej np. w Belgii, Holandii, Francji, Danii.

Przedstawicielstwo działa w Polsce już trochę czasu i wątpie żeby Falch chciał robic coś pod tym adresem i wykonywac jakies 'wygibusy' żeby kupic tą domene. Zawsze może zrobic przekierowanie ze strony przedstawiciela na swój odpowiednik np. de w języku polskim.

Jak dla mnie ta domena jest warta na tą chwilę 0 zł. Chyba że ma jakieś statystyki w co wątpie.

Zostało Ci jeszcze Mobi.

Pozdrawiam.

ps. poszukaj literówek,lepiej na tym wyjdziesz