Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kiedys bardzo dobrze sie sprawdzila jesli chodzi o sprzedaz biletow lotniczych i niewielkie forum. Na takie frazy w G. jak "tanie loty", "tanie bilety", "tanie bilety lotnicze", "tanie linie lotnicze" wyfrunela na czolowe pozycje bez problemu. Teraz troche ja wyciagam mam zamiar abo uruchomic sprzedaz biletow jeszcze raz lub sprzedac ja z jakims sensownym zyskiem. Uwazam, ze sama domena ma duzy potencjal. Co wy o tym myslicie?

Posted

Przy takich danych "na oko" to domena jest warta "dobry samochód".. ;-)

Jednego tylko nie rozumiem - dlaczego statystyki SEDO pokazują:

DOMAIN STATISTICS:

Unique Visitors per month*: 428

Visitors to this Sedo Listing*: 15

* Data from the previous 32 days

Od kiedy domena zaparkowana jest na SEDO?

--

Daniel Dryzek

http://www.active24.pl

http://dryzek.com

Posted
Nie wiem dlaczego, ale oni cos tam kombinowali na poczatku miesiaca i skasowali mi wszystkie statystyki miesiaca wczesniej.

W panelu, w 'domain management' pokazują tylko dane od początku miesiąca, ale można zobaczyć dane z ostatnich 32 dni po wejściu w 'domain parking'. Na ekranie pokazującym się 'z zewnątrz', po kliknięciu na 'ta domena może być na sprzedaż', zawsze pokazują się statystyki z ostatnich 32 dni, więc te tysiące są chyba nieco przesadzone (domena jest na sedo co najmniej od początku marca).

Posted (edited)

Mnie sie nie pokazuja ok 4-5 w nocy dos walnelo ... i tyle ... pisalem maila, ale jak widac nic z tego... tak prawde mowiac troche mi to zwisa bo kaza jest obliczona reszta mnie nie interesuje specjalnie bo przezucilem je tam zeby nie staly odlogiem.

EDIT

Z tego co widze to albo cos stanelo ze statami w pewnym momencie, albo zwalili bo ja tam statow nie mam z tych wczesniejszych dni, ale kase zliczylo to pewne... to tyle co mi przychodzi do glowy po przejrzeniu panelu i danych co do reszty nie mam zadnej pewnosci bo dostalem od nich maila z odpowiedzia co sie stalo ze statystykami.

Edited by Saint
Brak umiejętności pisania postów. Nie piszemy potów jeden pod drugim!
Posted
Na 100 wejsc jest 30-32 klikniec. Nie bede mowil o dalszych danych... jest ich kilka tysecy dziennie.

Ta domena ma klka tysiecy wejsc dziennie?

Posted

Sa najmniej 3 mozliwosci: 1. Albo ja sie myle; 2. dopisuja mi najmniej 2 cyferki; 3. Maja cos zwalone. Nie naklaniam Cie do wierzenia lub nie, ale jak chcesz moge Ci przeslac na privie screena z panelu.