Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam,

Ponieważ cyklicznie na EuroDns.com pojawia się bardzo dobra promocja dla domen krajowych postanowiłem w miarę możliwości dzielić się z forumowiczami.

Tak więc:

f4f27f20b0c70b3f.gif

Posted
Witam,

Ponieważ cyklicznie na EuroDns.com pojawia się bardzo dobra promocja dla domen krajowych postanowiłem w miarę możliwości dzielić się z forumowiczami.

Tak więc:

f4f27f20b0c70b3f.gif

Nic nie widać na tym obrazku.

[edit] O, jak zacytowałem, to się obrazek pojawił w pełnej rozdzielczości. :-)

Posted
Kolejny odcinek z serii "Tmi invades Austria" :) Może i ja zrobię jakiś mały szturm na ten kraj... :)

gdzie pisalem, ze polski rynek jest wyorany i trzeba znalezc jakis nowy kraj. Ktos proponowal Chiny, ale Austria tez jest niczego sobie - tym bardziej, ze taka oferta ;-)

Posted
Dzieki wielkie! Witaj ponownie Austrio ;-)

znajdujecie coś? czy tam w tej Austrii jest w ogóle internet? ;-) albo oni jacyś nieomylni są... 2 literówki ze śladowym OVT znalazłem jak dotąd.. o KD nie mówię, bo nawet poprawne adresy mają strasznie niski count... :)

Posted
znajdujecie coś? czy tam w tej Austrii jest w ogóle internet? ;-) albo oni jacyś nieomylni są... 2 literówki ze śladowym OVT znalazłem jak dotąd.. o KD nie mówię, bo nawet poprawne adresy mają strasznie niski count... :)

ja od poczatku miesiaca kiedy trwa promocja na cos sie przyczailem, ale ostatecznie sposob platnosci (nie ma paypala w eurodns) troche mnie odstraszyl...

ale mam w panelu jedna literowke .at

i jest raczej kiepsko. Moze inni podziela sie wrazeniami z rynku austriackiego?

Posted
ja od poczatku miesiaca kiedy trwa promocja na cos sie przyczailem

to napisz mi PW na co się przyczaiłeś, ja zarejestruje, a zyskami (ewentualnymi) się podzielimy :-) hm?

Posted

Austria ma bardzo dobre stawki, u mnie srednio $0.2. Tak wiec wystarczy jedno klikniecie na tydzień aby przyniosła zysk :)

Posted
Austria ma bardzo dobre stawki, u mnie srednio $0.2. Tak wiec wystarczy jedno klikniecie na tydzień aby przyniosła zysk :)

zarejestrowałem w sumie 5 domenek z OVT w granicach 6-11 :-) nic innego nie mogłem znaleźć wolnego.. myślisz, że są jakieś szanse, że będą zarabiać?

Posted
czy tam w tej Austrii jest w ogóle internet? ;-) albo oni jacyś nieomylni są... 2 literówki ze śladowym OVT znalazłem jak dotąd.. o KD nie mówię, bo nawet poprawne adresy mają strasznie niski count... sad.gif

W .at trudno znaleźć dobrą literówkę bo mają małą populację. Jest ich raptem 8 mln.

Posted
Czy dobrze rozumiem że jak wpisze gdzieś przy rejestracji tek kod z obrazka to dostane 87% znizki??

Jeżeli masz konto w Eurodns to w zakładce Voucher code wpisujesz ten kod i w calym serwisie zmieniaja ci się ceny. Tak wiec placisz netto 3 euro za domene .at

A co do argumnetu ze 8 mln to mala populacja to sie nie zgadzam. Jeżeli porownasz nasze 38 mln do srednich stawek i ich 8 mln do powiedzmy tych 0,2 $ za klikniecie to wychodzi podobnie. Tak wiec pozostaje porownanie ceny rejestracji tam 11,5 netto, u nas 40 netto. I mamy odpowiedz gdzie dzisiaj lepiej szukac literowek w Polsce czy w Autsrii.

Posted

hm.. moje mają po update stawki 0,06-0,07$ (branża samochodowa), także żadna rewelacja ;-) polskie "autowe" mają tylko o 1-2 centy niższe. ale i tak jestem zadowolniony, bo widzę, że będą zarabiać, także jest gut.

ah.. a gdzie jest trzymasz, na sedo czy nd?

Posted
hm.. moje mają po update stawki 0,06-0,07$ (branża samochodowa), także żadna rewelacja ;-) polskie "autowe" mają tylko o 1-2 centy niższe. ale i tak jestem zadowolniony, bo widzę, że będą zarabiać, także jest gut.

ah.. a gdzie jest trzymasz, na sedo czy nd?

To juz wiem kto zarejestrowal literowki autoscout24.at. Sam sie nad nimi zastanawialem. W kazdym razie interesuje mnie tylko jedna rzecz. W jaki sposob sprawdzic jakie reklamy sa wyswietlane w nd w austrii skoro nie ma tego panstwa do wyboru podczas optymalizacji.

Posted
W kazdym razie interesuje mnie tylko jedna rzecz. W jaki sposob sprawdzic jakie reklamy sa wyswietlane w nd w austrii skoro nie ma tego panstwa do wyboru podczas optymalizacji.

Hm.. ja tam się nie proxuję przez Austrię, po prostu wpisuje słowa kluczowe po niemiecku (np. auto kaufen). fakt, że większość reklam to strony .de, ale i tak cr trzyma się na poziomie ~50%. więc - działa.

ps. też mam 3 literówki autoscouta :-)