Jump to content

Dzień dobry i wszystkiego dobrego na 2020 rok!

rudolf1973

Recommended Posts

• 3 weeks later...
On 12/30/2019 at 7:03 PM, rudolf1973 said:

zadbaj.pl

Dzien dobry!

mam pytanie odnosnie tej domeny, moglbys napisac, dlaczego:

name server wskazuje na dns.home.pl.

oferta sprzedazy jest na Aftermarket

A domene utrzymujesz w AZ?

jak wpisuje w przegladarke to nie ma przekierowania na oferte sprzedazy ani nawet na parking.

• 4 weeks later...

Panowie,

Uprzejme dzięki za komentarze. Sprawdziłem opłaty za utrzymanie i faktycznie sporo przepłacałem przez wiele lat. 

Odpowiadając na pytania, niektóre z tych domen to dawno dawno temu upolowane na AZ albo kupione od kogoś z transferem do AZ.

Pokazaliście że mam rozpierdak w tych domenach. I to już jest dla mnie jakieś wskazanie. Dzienks!

Tylko czy w ogóle warto coś z nimi robić?

najsłabsza wydaje mi się osiedle24.pl - kupiłem ją pod pomysł stworzenia dedykowanego serwisu gdzie osiedla mogły by się samoorganizować. Okazuje się że ludzie wolą założyć sobie grupę na jakimś portalu społecznościowym i tyle.

Czy ona jest w ogóle coś warta? jakieś 100 PLN?

Najlepsza to w mojej ocenie zadbaj.pl - bo szeroki zakres zastosowań. Miała być pod bloga o bezpieczeństwie  w sieci. ale niebezpiecznika nie przebiję :-)

lhl.pl i fkl.pl to ładnie brzmiące trzyliterówki. Jak się powie na głos to się w rytmie rymuje "el" z "peel". Kiedyś to po 1000 PLN chodziły, teraz nie wiem - 200 300 PLN?

No i tanszykredyt - miał być porady jak oszczędzić na kredycie.  W sumie pod bloga finansowego i prowizje z linków od kredytów.?

pozdrawiam ciepło!