Jump to content

Recommended Posts

Posted
Wg. Was dobra to literówka ?

moim zdaniem średnia... może być ok 15 uq/dzień. ja mam literówkę mbanku, 20 uq, ale cr jest bardzo słaby - w granicach 3-5%. pomimo usilnych starań, nie udało mi się jej zoptymalizować, może Ty będziesz miał więcej szczęścia.

Posted

WItam!

hmm...uważam że szkoda na takie literowki wydawać kasy. Chyba że pod przekierowania na inna stronke ale tylko to. Ponieważ z "klików" uważam ciezko Ci bedzie cos wyciągnąc a to dlatego, bo według mnie każdy internauta posiadający konto w banku-netowym ( inteligo, mbank etc. ) bedzie ostrożny na klikanie ze stron niewiadomego pochodzenia. ryzyko przejecia hasla, kradzieży kasy, przelewów.....głośno o tm sie mowi aby logować sie tylko na oryginalnych stronach. a poczytać o bankach można gdzie indziej....

Oczywiscie moge sie mylic....jak dla mnie....max 100 zł....ale sam bym jej nie odkupił od Ciebie... :)

pozdr

jon...

Posted

A ja tam jestem jak na razie zadowolony z domeny

Przez 2 dni 150 uu wejść - słaby ma CTR, ale na pewno na siebie zarobi ... ew. zrobię przekierowanie na mój serwis

Po tygodniu pokażę dokładne statystyki strony.

Posted

..przekierowanie tak.... :) z tym sie zgodze:) dobry pomysl - jak to napiszesz na allegro...juz jakaś tam moze być kaska ;)..czego zycze - tylko sie pozniej pochwal jakby co....;p

pozdr

jon...

Posted

Z takim CR to z parkingu nie zwróci się reg fee :/. Może jakaś optymalizacja?

Bo chyba nie ma sensu wyceniać jej na 18-miesięczne straty?

Posted
Zgodnie z moim słowem pokazuje statystyki 8 dniowe.

Teraz można się pokusić o wycenę :-)

bzfb1490635805d.JPG

moim zdaniem cena rynkowa to 40-50$, ale niech inni tez sie wypowiedza :rolleyes:

Posted

niby to ruch finansowy, ale userzy spodziewający się strony swojego banku to raczej stracony ruch...

trochę za mało tego ruchu żeby się opłacało. ale to tylko moja opinia. :rolleyes:

Posted

@apze: travel dalem bo chcialem cos zmienic (dopiero to jest od wczoraj) moze CTR sie poprawi ,,,, kombinuje

@reko1231: moze bylo by lepiej ale na razie kombinuje z ND