Jump to content

Recommended Posts

Guest anglik
Posted

Moim zdaniem 0zł.

Generalnie rzecz biorac jest słaba.

Pozdrawiam.

Posted
Jak domena moze byc warta 0 PLN jezeli juz zarobila w ciagu 5 dni ponad 2 USD?

5 dni = 2USD

statystycznie

400zł rocznie - sto odnowienie to 300zł rocznie

no to jest gdzieś warta max 200zł, bo jest duże ryzyko, że przychody się zmniejszą

Posted

oddam od zaraz za 250zł osobie ktora posiada konto w nazwa.pl i nie bedzie transferowala domeny bo ja z tym troche za duzo roboty Pan danie oferował mi 300PLN , jedyny warunek dla Was - SZYBKA wpłata gdyż jest mi tera zbardzo potrzebna gotowka - mozliwosc wystawienia na allegro

pzdr DANIEL

Posted
oddam od zaraz za 250zł osobie ktora posiada konto w nazwa.pl i nie bedzie transferowala domeny bo ja z tym troche za duzo roboty Pan danie oferował mi 300PLN , jedyny warunek dla Was - SZYBKA wpłata gdyż jest mi tera zbardzo potrzebna gotowka - mozliwosc wystawienia na allegro

pzdr DANIEL

Widzę, że fajny mamy sposób robienia interesów... Panu już podziękujemy..

--

Daniel Dryzek

http://www.active24.pl

http://dryzek.com

Guest anglik
Posted

pzdr DANIEL

Businessman pełną gę...

Pozdrawiam.

Posted

Oglądam te stystyki i powiem, że na 99 % domena bedzie przynosiła max od 0,50 -1 $ tygodniowo. Takie oferty na podstawie kilku dni to sobie można wsadzić w .....

Dodatkowo jeżeli są duże różnice w zarbkach dziennych warto tym bardziej poczekać na conajmniej 4 tyg statystyki. W tym przypadku już absoluitnie liczenie nie zaktualizowanych wartości z poniedzialku, pokazuje jak nieprofesjonalne są to statystyki. Poza tym dziwi także piątkowa statystyka - 20 clickow, i 1,20 $, ale z doświadczenia wiem, że takie rzeczy sie zdarzaja. Podsumowując - przy obecnych cenach przedluzen, na chwile obecna na pewno nie kupilbym domeny. Jak bedzie za 2-3 tygodnie z pelnymi statystykami - zobaczymy.