Liwiusz 123 Report post Posted September 17 Potrzebuję prostej strony-wizytówki z szablonu, mniej więcej takiej, jaka jest na stronie aorta kropka pl (zarówno ta strona, jak i realizacje tej firmy) Mam serwer, domenę, ogarniam wordpressa czy innego cmsa. Są tutaj na grupie osoby, które: - zajmują się tworzeniem tego typu stron - jeśli tak, to za ile? - mogą polecić jakieś gotowce do wdrożenia? Share this post Link to post Share on other sites
trzyliterowe 170 Report post Posted September 17 Odezwij sie do uzytkownka: internetdomains, na pewno będziesz zadowolony. 1 Share this post Link to post Share on other sites
internetdomains 23 Report post Posted September 17 (edited) 36 minut temu, Liwiusz napisał: Potrzebuję prostej strony-wizytówki z szablonu, mniej więcej takiej, jaka jest na stronie aorta kropka pl (zarówno ta strona, jak i realizacje tej firmy) Mam serwer, domenę, ogarniam wordpressa czy innego cmsa. Są tutaj na grupie osoby, które: - zajmują się tworzeniem tego typu stron - jeśli tak, to za ile? - mogą polecić jakieś gotowce do wdrożenia? Cześć odezwij się proszę ze szczegółami. Sprawdź prosze na chwilę obecną https://wpdesigner.pl Jestem w trakcie uzupełniania portfolio, ale jakieś realizacje tam są. Edited September 17 by internetdomains Share this post Link to post Share on other sites
ArturZ 115 Report post Posted September 17 Poproś sztuczną inteligencję, to zrobi CI za free Share this post Link to post Share on other sites
internetdomains 23 Report post Posted September 17 2 godziny temu, ArturZ napisał: Poproś sztuczną inteligencję, to zrobi CI za free Tak i strona wygląda tak samo jak od osób, które robią, tanio i szybko A później i tak wracają do "programisty" który zrobi stronę jak się należy. Kwestia wyboru.. Share this post Link to post Share on other sites