Jump to content

Recommended Posts

Posted

salescentrum.com

W sumie nie potrzebuję wyceny. Znam wartość tej domeny.

Takie wyceny..typu ..kilka stówek to mnie rozśmieszają. No dobra ale jak ktoś podejmie się wyceny- to proszę bardzo.

To co? Ktoś wyceni..

😃

Posted
1 godzinę temu, romek76 napisał(a):

Każdy może mieć swoje zdanie. Mimo to doceniam pierwszy komentarz..

Dla relaksu proponuję również domenkę ..spokoluz.pl Ot..taka moja nowa domenka..

Czasami trzeba się zrelaksować i uspokoić.. Minie troszkę czasu to też tą domenkę wpiszę do wyceny. Polska domenka..także będzie za nieco czasu wpisana jako "Do wyceny".

Posted

Reasumując... spokoluz.pl nie jest na sprzedaż..natomiast wspomniana domena przez Ciebie meloo jest wystawiona na aukcji.. Kto chce to znajdzie, ale tanio nie będzie..

😃

Posted

Poza tym...jak już tu tak sobie piszemy- mój nowy nabytek wystawiony jako "Kup teraz" na after to..dringdring.pl Domenka w sam raz na zastosowanie do sklepu sprzedającego "śmieszne i "zwariowane dzwonki do drzwi.. Ale czy tego typu oferta zwariowanych dzwonków gdzieś jest jeszcze dostępna..nie wiem. dringdring 😁

Posted
Godzinę temu, romek76 napisał(a):

Kto chce to znajdzie, ale tanio nie będzie

Niestety nie podzielam Twojego entuzjazmu. To nie jest salescentre.com czy salescenter.com. Wiem, że ChatGPT nie jest idealnym narzędziem do wyceny domen, ale jak wyślesz mu odpowiedni prompt, to potrafi Ci dać naprawdę fajną odpowiedź. Warto pytać go o zdanie PRZED rejestracją czegokolwiek.

Posted (edited)

meloo...chatgpt czasami się przydaje.. czasami jednak trzeba myslec .Odnośnie domenki, o której wspomniałeś..no cóż..

mijamy się nieco z prawdą..

Edited by romek76
bo tak
Posted
35 minut temu, romek76 napisał(a):

czasami jednak trzeba myslec

Myśleć trzeba zawsze, nie tylko "czasami", a ChatGPT (mimo samodzielnego myślenia) używam codziennie - jedno nie wyklucza drugiego. Można i myśleć, i używać AI.

Posted

Wszystko ok..dzięki za pierwszą odpowiedź i pierwszy komentarz w jednym z moich tematów.. Komentarze są cenne ..tym bardziej pierwsze..Nieco różnimy się w "zapatrywaniach na temat domen..ich wycen..ale wszystko jest ok. Komentarze.. cenna rzecz. To tyle odnośnie odpowiedzi..czasami trzeba wypocząć od tego miasta więc mogę być niedostępny..jakby co..udanego popołudnia.. 😉
🤨

Posted

meloo- dzięki za Wycenę. Wszystko przemyślałem. W sumie taka domena może mieć zastosowanie przykładowo na  jakieś "światowe" targi. Na początku zbyt "optymistycznie" podszedłem do wyceny. No cóż czasami można się mylić..

Posted

meloo- czasami zajmuję się czymś innym, domeny dla mnie jako początkującego to tylko taki "dodatek" . Te linki, które podałaś to raczej dla znawców, którzy zajmują się tym zawodowo..

Posted

Właśnie te narzędzia są dla każdego, a zwłaszcza dla początkujących. Widzę, że na di.pl jesteś o wiele dłużej niż ja, więc raczej już raczkujący w tym temacie nie jesteś. Fakt, że domeny to moja pasja i poświęcam temu po kilka godzin dziennie od kilku lat, ale z wyceną nadal mam największy problem, dlatego robi to za mnie ChatGPT... ;)

Posted

Zweryfikowałem swoje plany odnośnie domeny. O...cholercia na papieroski chyba nie będę miał...😉 ostateczna cena to tysiaczek. A tam..i tak domenki nie sprzedam.. JaDĘ POSZUKAĆ LUDZI ojj...caps.się włączył.Jadę do środku Polski..Piątkowo chyba- taka miejscowość.. Może tam docenią moją nazwę domeny i ktoś ją kupi..😁 A...niech stworzą sobie centrum sprzedaży. Wybaczcie za te moje kogiel-mogiel..trochę jestem po 🤐pod wpływem tego i owego. 🤨