Jump to content

Recommended Posts

Posted

cryptobitcoin.pl

Co o takiej domenie myślicie? Pewnie dla osób związanych z kryptowalutą będzie miała jakąś wartość. Moim zdaniem plus , że pl , poza tym trudno mi ją realnie wycenić.

Posted

Łatwo ją wycenić. Nikt jej nie kupi.

takie domeny mają dużą wartość: kryto.pl crypto.pl bitcoin.pl btc.pl coin.pl kryptowaluty.pl
takie pewnie jeszcze by się sprzedały: bitcoin24, ekrypto... itp

natomiast twory typu kryptobitcoin kryptoether kryptobtc365 itp. nie mają wartości

Posted

Myślę, że max 900  zł. Moim zdaniem to realna kwota za tego typu "nazwę". Oczywiście ta sama domena z rozszerzeniem com byłaby dużo wartościowa. No wiadomo- zajęta.

Posted (edited)

hmmm...tak patrząc się na tę domenkę to wyobrażam sobie jakąś Nową Polską Kryptowalutę..😄 Pewnie za tą cenę wtedy by poszła..

-----

wiadomo...nazwa Bitcoin zastrzeżona, ale być może wspomniana Polska Kryptowaluta by mogła zaistnieć. Prosta stronka z tego typu domeną- jakieś wykresy aktualnego kursu bitcoina no i propozycja Nowej Polskiej Kryptowaluty..

Edited by romek76
Posted

Raczej mi ten wytwór na nazwę polskiej kryptowaluty niezbyt pasuje. Zresztą to powinien być .com lub .io, a nie .pl - takie jest moje zdanie.

Posted

Chodzi mi o to, że polska, amerykańska, czy jakakolwiek inna kryptowaluta powinna działać pod .com lub .io - nie na .pl, .us itp. Spójrz, jakie adresy mają DOGE i PEPE. Sporo ma też .org, a nasza Zonda posiada komiacza.

Posted

Ale kto ma być tą domeną zainteresowany? Już parę osób się wypowiedziało, że ze znalezieniem kupca będzie ciężko, a wręcz jest to niemożliwe. To nie jest jakiś top. Wg mnie domena zła nie jest, ale 4 liter też nie urywa...

• Like 1
Posted (edited)

meloo- spoko loko - nie jestem zdesperowany że koniecznie muszę sprzedać tą domenę. Inne pomysły również mam- i niekoniecznie związane z domenami.. 😆

Edited by romek76
bo tak
Posted (edited)

Chyba zaraz na "pulp fiction" sobie zerknę.. 🥰

---------

Jestem wyluzowany ..filmik trwał całe 3 min. I pewnie zaraz otrzymam upomnienie od szefa forum , że piszę nie na temat.. 🤨

Edited by romek76