Jump to content

radiotaxi.net.pl - sprzedam

Recommended Posts

Posted (edited)

radiotaxi.net.pl - sprzedam domenę. Domena wyceniona przez wycena-domen.pl na ok. 6255 PLN (sprzedam trochę taniej :lol: ) . Nie prowadziłem żadnych mailingów do klientów końcowych więc pole do popisu ogromne. Domena zarejestrowana w home.pl, opłacona do kwietnia 2009. Propozycje z ceną na PW (potrzebuje gotówkę, rozważę każdą propozycję).

Kontakt: PW, gg: 294646

Na prośbę pOzera wycena w pełnej okazałości . Zainteresowanym mogę przesłać na email w pdf. Pozdrawiam

Edited by karollp
Posted
radiotaxi.net.pl - sprzedam domenę. Domena wyceniona przez wycena-domen.pl na ok. 6255 PLN (sprzedam trochę taniej :) ) . Nie prowadziłem żadnych mailingów do klientów końcowych więc pole do popisu ogromne. Domena zarejestrowana w home.pl, opłacona do kwietnia 2009. Propozycje z ceną na PW (potrzebuje gotówkę, rozważę każdą propozycję).

Kontakt: PW, gg: 294646

Na prośbę pOzera wycena w pełnej okazałości . Zainteresowanym mogę przesłać na email w pdf. Pozdrawiam

Kto robil te wyceny, ze zapytam z ciekawosci ?

Mam nadzieje, ze nie zaplaciles za te "usluge" ? Tak nie czepiajac sie to jesli jest jakikolwiek "certyfikat" a to do takiej rangi aspiruje ten swistek to czy nie wydaje sie naturalne ze osoba/firma wykonujaca takie cos podpisuje sie imieniem, nazwiskiem, adresem , pelna nazwa itd ? A moze to tylko czesciowy screen ? Ale napisles w "calej okazalosci" czyli jak w calej to calej !

Chcialbys dostac dokument homologacji czegokolwiek np. samochodu gdzie bedzie napisane "samochod ciezarowy " cztery kola i kierownica chyba dopuszczony do ruchu i brak na takim dokumencie danych wystawiajacego , podpisu itd .Niezle co ?

Tak wiec nie dziw sie ze przynajmniej ja traktuje taki dokument na rowni z wartoscia i przydatnoscia papieru do.....reszte sobie wstaw .

Nie jest to nic osobistego do Ciebie ale stan z boku i sam zobacz czy mozna to traktowac serio ? Mimo wszystko zycze ci udanej sprzedazy domeny :)

Posted (edited)
Kto robil te wyceny, ze zapytam z ciekawosci ?

jak sie bliżej przyjrzeć to widać kto robił, (wycena-domen.pl ). Jeśli chodzi o "dokument" chyba nikt nie traktuje takich wycen jako certyfikatu ustalającego sztywną kwotę za domenę, ale jako wartość orientacyjną, wyliczana na podstawie zawartych w niej czynników które wpływają na ostateczną cenę. Z takimi wycenami możemy sie zgadzać lub nie, tak samo jak w dziale wycena zdania są podzielone. Nie jest to wycena pisana "na zamówienie", została wykonana prze zewnętrzną osobę (firmę) której nie znam. Porównanie do certyfikatu homologacji czegokolwiek nie jest w tym przypadku najtrafniejsze. Nawet porównanie tej zwykłej wyceny jakich w internecie pełno do dokumentu jest już lekkim naciąganiem :). A przydatność o której piszesz, jest w dużej mierze uzależniona od jakości papieru na jakim była by wydrukowana :)

Edited by karollp
  • 2 weeks later...