Jump to content

Recommended Posts

Posted

nasza-praca.pl

Nazwa domeny "wzorowana" na popularny w swoim czasie portal szkolny. Jeśli chodzi o przeznaczenie domeny, myślę, że zastosowaniem tej domeny byłby jakiś portal z ogłoszeniami ofert pracy. Myślicie, że mam szansę znaleźć kupca? Jako, że temat umieściłem w dziale "wycena domen", prosiłbym o kilka słów co sądzicie o takim nabytku.

Posted
3 godziny temu, romek76 napisał(a):

nasza-praca.pl

[...] Myślicie, że mam szansę znaleźć kupca? [...]

Myślę, że mógłbyś skontaktować się z abonentem tej samej domeny bez myślnika i zapytać czy od 2019 roku miał jakieś zainteresowanie odkupieniem domeny :) Ewentualnie spróbować mu sprzedać Twoją.

Posted
4 minuty temu, romek76 napisał(a):

vul- jeśli nie miał propozycji odkupienia takiej domeny "bez myślnika" to tym bardziej moja domena nie zainteresowałaby go. Tak po prostu myślę..

Oczywiście. I dlatego odpowiedziałem Ci na wiadomość. Jeżeli nie miał od 2019 roku oferty odkupienia to na Twoją wersję tym bardziej się nie znajdzie kupiec.

• Like 1
Posted

vul- zalety domeny, to o czym wspomniałem to skojarzenie nazwy z nk. Nie wykluczam, że ktoś moją domeną zainteresuje się. To tylko jedna domena w moim spisie. Wiadomo- ktoś  jest zainteresowany- dochodzi do transakcji i... pieniążki są. No, ale to wersja optymistyczna 😃

Posted

Mnie zastanawia w jaki sposób chcesz sprzedać tę i inne domeny, skoro nie są one wystawione na giełdzie? Po WHOIS również nie można dojść do kogo należy ta domena, bo dane są ukryte. Kupców szukasz tylko tutaj? Ogólnie domena byłaby nawet OK, gdyby nie ten myślnik, który wszystko psuje.

• Like 1
Posted
13 godzin temu, meloo napisał(a):

Mnie zastanawia w jaki sposób chcesz sprzedać tę i inne domeny, skoro nie są one wystawione na giełdzie? Po WHOIS również nie można dojść do kogo należy ta domena, bo dane są ukryte. Kupców szukasz tylko tutaj? Ogólnie domena byłaby nawet OK, gdyby nie ten myślnik, który wszystko psuje.

Domeny rzeczywiście nie są wystawione na giełdzie, a dane WHOIS są ukryte dla prywatności.