Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Cześć, mam pytanie, jako że przeważnie kupowałem a nie sprzedawałem- mam kilka domen .com które chciałbym wystawić na aukcji jako licytacja gdzie dzisiaj najlepiej to zrobić. Chciałem na GoDaddy, ale prawdę mówiąc to za cholerę nie widzę takiej możliwości poza wystawieniem domeny z opcją KUP TERAZ.

Edited by Sodeko
składnia zdania
Posted (edited)

GD usunął  aukcje użytkowników, spróbuj na dynadot. Ostatnio sprzedałem tam jedną .fm, której już nie chciałem przedłużać. Za wywoławczą $99, ale zawsze coś. 

Edited by pb
  • Like 1
Posted
49 minut temu, pb napisał(a):

GD usunął  aukcje użytkowników, spróbuj na dynadot. Ostatnio sprzedałem tam jedną .fm, której już nie chciałem przedłużać. Za wywoławczą $99, ale zawsze coś. 

Mam kilka LLLL i LLLLL 20-25 letnich i szukam optymalnych opcji, tak na Dynadot widziałem, że są. Dzięki za info bo nie mogłem się doszukać, a teraz przynajmniej wiem się z tego wycofali.

Posted (edited)
9 godzin temu, Sodeko napisał(a):

Mam kilka LLLL i LLLLL 20-25 letnich i szukam optymalnych opcji, tak na Dynadot widziałem, że są. Dzięki za info bo nie mogłem się doszukać, a teraz przynajmniej wiem się z tego wycofali.

SEDO co jakiś czas organizuje aukcje 4-literówek, ostatnia była w styczniu. Ale nie śledzę tego, więc nie wiem jakie były wyniki, mam jedynie powiadomienie na mailu, że była. Najlepiej popatrz na namebio gdzie się za ile sprzedają LLLL, może coś ciekawego wypatrzysz. Ogólnie, widzę, szału nie ma, ale zależy oczywiście jakie masz konkretnie. 🙂

Edited by pb
Posted
W dniu 2.04.2025 o 08:37, pb napisał(a):

SEDO co jakiś czas organizuje aukcje 4-literówek, ostatnia była w styczniu. Ale nie śledzę tego, więc nie wiem jakie były wyniki, mam jedynie powiadomienie na mailu, że była. Najlepiej popatrz na namebio gdzie się za ile sprzedają LLLL, może coś ciekawego wypatrzysz. Ogólnie, widzę, szału nie ma, ale zależy oczywiście jakie masz konkretnie. 🙂

to taka ciekawostka, dodałem do przechwycenia linea.com , domena spadła prosto na aukcje namejet i skończyło się coś na $80k 😮 tyle bylo 1h przed końcem aukcji możę i więcej.

Posted
45 minut temu, Sodeko napisał(a):

to taka ciekawostka, dodałem do przechwycenia linea.com , domena spadła prosto na aukcje namejet i skończyło się coś na $80k 😮 tyle bylo 1h przed końcem aukcji możę i więcej.

kto by pomyslal ze 5L jeszcze chodzą w takich cenach. 

Posted

No jeśli Twoje LLLLL są pokroju linea.com, to pozostaje mi pogratulować i życzyć sprzedaży na podobnym poziomie. Ale to trochę tak jakby klasyfikować mortgage.com jako LLLLLLLL 😉 Linea to domena słownikowa+brandable, wg mnie trochę inna kategoria.

• Like 2