Jump to content

Recommended Posts

Posted

pracownicy.pl

Domena pracownicy.pl zarejestrowana po realizacji opcji.

Usługa AI Aftermarket.pl do wyceny tak ją oszacowała. Swoją drogą całkiem nieźle napisane uzasadnienie.

A co Wy myślicie?

Domena jest obecnie na aukcji, ale niestety z ceną minimalną, za co biję się w pierś :P

Szacunkowa wartość:
7500.00 PLN 20000.00 PLN

Ze względu na unikalność każdej domeny, jej ostateczna wartość może różnić się od podanej kwoty.
Wartość domeny oszacowana przez nasz model sztucznej inteligencji.
Uzasadnienie:

Domena pracownicy.pl posiada duży potencjał komercyjny ze względu na swoją generyczną i jednoznaczną nazwę, która jest łatwo rozpoznawalna i zapada w pamięć. Może być atrakcyjna dla firm z branży HR, agencji zatrudnienia, platform rekrutacyjnych oraz serwisów związanych z zarządzaniem personelem. Jej uniwersalność pozwala na szerokie zastosowanie w różnych sektorach gospodarki, co zwiększa zainteresowanie potencjalnych nabywców. Wartość domeny podnosi również fakt, że jest krótka i precyzyjna, co sprzyja skutecznemu pozycjonowaniu i budowaniu marki. Domena wymaga jednak odpowiedniego zagospodarowania i promocji, aby w pełni wykorzystać swój potencjał rynkowy.

DD

Posted
18 minut temu, mirekm napisał(a):

Ake generyk i budowanie marki to raczej się nie łączy ze sobą.

Czy ja wiem. Patrz takie nazwa.pl, wakacje.pl, gazeta.pl, fakt.pl, sport.pl, pracuj.pl, praca.pl itp. :)

DD

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted
W dniu 20.05.2025 o 11:48, DD napisał(a):

Czy ja wiem. Patrz takie nazwa.pl, wakacje.pl, gazeta.pl, fakt.pl, sport.pl, pracuj.pl, praca.pl itp. :)

DD

No ok, ale to są generyki z widocznością od 20 lat, a teraz cos nowego na generyku i takiego rozmachu/wielkości jak to co napisałeś wyżej? Nie wiem, się zobaczy :)