Jump to content

Recommended Posts

Posted

empireus jaja sobie robisz?

Benchmarki (informatyka) - testy sprzętu lub oprogramowania. Czyli serwis z artykulami opiniami na tema testow kart graficznych programow itd... Czyli bardzo szeroki temat mozna nawet rzec ze portal z tego mozna uczynic... Niektorzy zanim zaplaca np za licencje Pandy czy za drogi dysk przejrza testy 50razy i nawet wiekszosc tak zrobi... Domena ma wielki potencjal na duzy serwis...

Domena warta wedlug mnie 4k zlotych Gratuluje zakupu

Posted (edited)

W pierwszej chwili chciałem to samo napisać co pezet40, ale napisanie czegokolwiek zdusiła we mnie zazdrość, że ktoś ma tak wartościową domenkę i nie jestem to niestety ja. :lol:

Teraz tuning komputerów, podkręcanie kart graficznych i inne cuda biją rekordy popularności, więc popularność testów prędkości (benchmarków) idzie ramię w ramię z tym faktem.

Na pewno domena ma bardzo duży potencjał, a co za tym idzie wartość, która opiewa na sumę czterocyfrową. :)

Edited by thomaso
Posted

aż zazdrość zjada człowieka jak ktoś ma wartościową domenę... szkoda ze to nie ja:) ale co prawda popieram przedmówców cena zaczyna się od trzech a może skończyć na czterech zerach gratulacje :lol:

Posted
empireus jaja sobie robisz?

Benchmarki (informatyka) - testy sprzętu lub oprogramowania. Czyli serwis z artykulami opiniami na tema testow kart graficznych programow itd... Czyli bardzo szeroki temat mozna nawet rzec ze portal z tego mozna uczynic... Niektorzy zanim zaplaca np za licencje Pandy czy za drogi dysk przejrza testy 50razy i nawet wiekszosc tak zrobi... Domena ma wielki potencjal na duzy serwis...

Domena warta wedlug mnie 4k zlotych Gratuluje zakupu

Aj, moj blad ;) opinia dotyczyla innej domeny.

Co nie zmienia zbytnio mojej wyceny: xxx lub niskie x xxx